iPhone 12 aj s 6GB RAM?

Nová generácia Apple smartfónu, ktorej by sme sa mali dočkať na jeseň ponúkne podľa dostupných informácií tri veľkosti displeja a údajne aj dve veľkosti RAM.

Informoval o tom leaker L0vetodream, ktorý na svojom Twitter hovorí o dvoch líniách nového zariadenia – General a Professional.

Práve vyššia trieda orientovaná na profesionálov má podľa neho ponúknuť 6GB RAM. Oproti “obyčajným” iPhone 12 modelom by tak modely s prívlastkom Pro mali disponovať o 2GB vyššou RAM.

Tweet sedí s prognózami ďalších analytikov – či už sa jedná o Barclays alebo USB analysts. Všetci zhodne tvrdia, že dvanásta generácia iPhonu ponúkne dve možnosti RAM. Podľa aktuálnych informácií by teda lineup mohol vyzerať nasledovne:

  • 5,4 palcový iPhone 12 s 4GB RAM
  • 6,1 palcový iPhone 12 s 4GB RAM
  • 6,1 palcový iPhone 12 (Pro) s 6GB RAM
  • 6,7 palcový iPhone 12 (Pro) s 6GB RAM

Pokiaľ ide o spoľahlivosť samotného leakera, L0vetodream ako prvý predpovedal viacero detailov ohľadom iPhone SE či v prípade iPad Pro modelov.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.