Čo môžete teraz sledovať na Apple TV+

V aktuálnej situácii, kedy je dobrý nápad ostávať čo najviac doma, sa môžu hodiť tipy na trávenie voľného času – napríklad v podobe sprievodcu programom streamovacej platforme Apple.

Apple TV+ ponuka sa postupne rozrastá a od svojho štartu môžete v jej katalógu nájsť viacero rôznych žánrov, z ktorých si môžete vybrať.

SERIÁLY

The Morning Show

Vlajkový formát Apple TV sa odohráva vo svete rannej šou. V centre pozornosti stojí ústredná trojica – vyhodený hlásateľ, ktorý bol obvinený zo sexuálneho obťažovania, jeho dlhoročná kolegyňa a nováčik v podobe ambicióznej hlásateľky, ktorá by rada nastúpila na uvoľnené miesto.

Mythic Quest

Komediálna záležitosť, ktorá vám umožní nazrieť do herného štúdia a sledovať jej protagonistov pri vývoji niečoho, čo sa má stať ďašlím hitom. Úvodná séria ponúka 9 častí.

Little America

Polhodinové epizódy, ktorých je v prvej sérii osem, prinášajú vždy jeden uzavretý príbeh, ktorý je inšpirovaný skutočnou udalosťou. Všetky spája téma migrácie.

Truth Be Told

True crime z produkcie Apple vám ponúkne príbeh autorky podcastov, ktorá pomohla dostať za mreže človeka usvedčeného z vraždy. Čo ak sa však veci majú inak a vo väzení sedí nevinný?

Servant

Psychologický thriller vám tvorcovia dávkujú v desiatke polhodinových epizód. Príbeh páru, ktorý príde o dieťa a následne ako formu terapie dostane realistickú bábiku, ktorá im má pomôcť prekonať traumu, ponúka mrazivý pohľad do ľudskej duše aj mysteriózny aspekt v podobe pestúnky.

See

Postapokalyptický svet, o 600 rokov neskôr. To sú kulisy seriálu, ktorý sa sústredí na príbeh zostávajúcej populácie. Tá je slepá. S výnimkou dvoch novonarodených detí, ktoré sa stanú iskrou v boji o nadvládu nad svetom.

For All Mankind

Paralelný svet, v ktorom ako prví na Mesiaci zaparkovali Sovieti, je prostredím, v ktorom sa odohráva príbeh tejto dobovej záležitosti. Príbeh však pristátím na Mesiacci iba začína a tešiť sa môžete na vesmírne preteky v alternatívnej časovej osi, ktorá siaha od roku 1969 po 1974.

Dickinson

Moderné poňatie života poetky Emily Dickinson, ktorá sa vo svojom okolí potýka s konvenciami a nepochopením.

RODINA A DETI

Amazing Stories

Reboot Spielbergovho sci-fi z 80. rokov, prichádza v prvej sérii s päticou epizód. Každá z nich ponúka samostatný príbeh v rôznom prostredí. Pokiaľ ide o vekový rating, Amazing stories sú oproti iným seriálom tohto žánru (ako napríklad Stranger Things) o vhodné aj pre detského diváka.

Ghostwriter

Nové spracovanie klasiky s rovnakým názvom sleduje dobrodružstvá štvorice detí v tajomnom kníhkupectve. Miestny duch tu oživuje literárne klasiky a na deti tak čaká riešenie viacerých záhad.

Snoopy in Space 

Animovaný seriál, ktorý sleduje dobrodružstvá psa Snoopyho – tentoraz vo vesmíre! Prvá séria má až 26 častí, v rámci ktorých sa s psím hrdinom pozriete na Mesiac aj ďalej.

Helpsters

Bábkový formát od tvorcov Sesame Street je orientovaný na deti, ktoré prostredníctvom 26 epizód učí rôzne veci.

FILMY / DOKUMENTY

Hala

Snímka sa sústredí na životný príbeh svojej hlavnej hrdinky, ktorá sa ako tínedžerka snaží nájsť rovnováhu medzi slobodou a tradíciou, súvisiacou s jej moslimskými koreňmi.

The Elephant Queen

Dokumentárny film vám predstaví zábery, ktoré vznikali počas štyroch rokov. Vďaka nim sa môžete vydať na putovanie so stádom slonov naprieč Afrikou. Hlavnú rolu tu hrá matka klanu – slonica Athena. Okrem slonov však dokument približuje aj život iných zvieracích druhov, ktoré stretnete cestou.

Visible: Out on Television

Päťdielna doku séria sa zameriava na zobrazovanie a vývoj LGBTQ postáva v rámci televíznej produkcie. Takisto reflektuje následky comming outov v rámci zábavného priemyslu a vývoj postojov v tejto veci.

Využívate Apple TV+?

 

zdroj: Apple

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť