Apple znovu otvorí ďalšie obchody

Značka paralelne s uvoľňovaním opatrení v niektorých krajinách chce pokračovať v otváraní niektorých svojich pobočiek.

Prvý v poradí je Apple Store vo Viedni – svoje brány otvára 5. mája o 11:00. Celosvetovo ide o druhý z obchodov, ktorý sa po plošnom zatvorení všetkých pobočiek od polovice marca, vrátil k prevádzke mimo Číny. Pred ním sa rozbehla predajňa v juhokórejskom Soule.

Obchod v rakúskej metropole bude fungovať v obmedzenom režime a v skrátených hodinách. Personál sa bude sústrediť na opravy a možné bude iba vyzdvihnutie zakúpených produktov.

Ďalšími prevádzkami, ktoré začne opätovne fungovať, budú všetky austrálske Apple Stores s výnimkou pobočky v Sydney. Vlajková prevádzka, bola kvôli rekontrukcii zatvorená ešte od januára a opatrenia v súvislosti s pandémiou sa pravdepodobne odrazili aj na časovom harmonograme opráv. Priestory ostatných austrálskych obchodov budú otvorené 7. mája od 10:00. Platiť budú klasické nariadenia – vstup v rúšku, dodržiavanie rozostupov ale napríklad aj kontrola teploty návštevníkov. Obchody budú fungovať podobne ako viedenská pobočka – v obmedzenom čase, prioritne zamerané na servis a podporu.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.