Apple vydal upútávku na nadchádzajúci špionážny thriller “Tehran”

Apple dnes vydal úplne prvú upútavku na svoju novú Apple TV+ sériu s názvom “Tehran”, ktorá je opísaná ako “špionážny thriller.  

“Tehran” vypráva príbeh agentky Israeli Mossad, ktorá sa vnorí do utajenej a nebezpečnej misie v Teheráne, ktorá dostane ju a jej okolie do nebezpečenstva.

Sária začína s herečkou Niv Sultav v úlohe Israeli, spolu s Shaunom Toubom, Sheriv Alenabi, Liraz Charli a Menashe Noy. Apple vytvoril partnerstvo s Cineflix Rights a izraelskou sieťou Kan 11 aby na výrobe série spolupracovali.

Dohromady má séria “Tehran” osem epizód, pričom prvé tri budú mať svoju premiéru v piatok, 25. septembra. Dodatočné epizódy budú postupne vychádzať každý týždeň. “Tehran” bude dostupný pre Apple TV+ predplatiteľov.

Apple TV+ stojí 4,99$ mesačne a poskytuje prístup k Apple TV+ obsahu a filmom pre celú rodinu. Apple TV+ je možné sledovať prostredníctvom iPhonu, iPadu, Apple TV, Macu, Roku zariadeniam, Amazon Fire TV a vybraným inteligentným televíziám od LG a Samsungu.

zdroj: MacRumors



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.