Apple TV 4K s čipom A12X by mala byť pripravená

Naznačujú to informácie z viacerých zdrojov, vrátane leakera Jona Prossera, ktorého tip ohľadom predstavenia iPhonu SE bol na deň presný.

Podľa Jona bude nová generácia zariadenia disponovať A12X čipom a ponúkne dve možnosti úložiska – 64GB alebo 128GB. Presný dátum nespomenul, no hovorí o pripravenosti Apple nový produkt predstaviť a spustiť jeho predaj.

Prvé zmienky o novej Apple TV sa objavili ešte začiatkom roka v betaverzii iOS 13.4. Vtedy sa predpokladalo, že bude vybavená čipom A12. Pokiaľ ide o kapacity diskov, aj predošlé informácie potvrdzujú vyššie spomenuté varianty, o ktorých hovorí Jon Prosser.

Okrem nového procesoru pravdepodobne nová Apple TV ďalšie výrazné zmeny neprinesie. V kóde očakávaného iOS 14, ktorý unikol, sa hovorilo aj o aktualizácii diaľkového ovládača, no zatiaľ nie je jasné, či príde spolu s novou Apple TV.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.