Apple Music prichádza na Samsung Smart TV

Samsung Smart TV Apple Music
Apple prináša na televízory Samsung ďalšiu zo svojich služieb.

Apple a Samsung zahájili novú spoluprácu, ktorá poteší majiteľov chytrých televízorov a zároveň predplatiteľov služby Apple Music.

Majiteľom týchto televízorov tak odpadá ďalší dôvod, prečo by sa mali obzerať po Apple TV, nakoľko po aplikácii Apple TV do vybraných televízorov prichádza dedikovaná aplikácia Apple Music. Tá je dostupná už teraz na chytrých televízoroch Samsung vyrobených v roku 2018 alebo neskôr.

Samotná aplikácia je prakticky totožná s Apple TV verziou, užívatelia teda nemusia nikde hľadať žiadne kompromisy. Samsung oznámil zahájenie spolupráce na Twitteri, kde uviedol, že užívatelia si môžu odteraz vychutnať 60 miliónov skladieb a tisíce playlistov priamo cez svoju Smart TV. Okrem toho je samozrejme dostupná aplikácia Apple TV, ktorá umožňuje užívateľom pristupovať k obsahu zo služby TV+, sledovať kanály Apple TV alebo si požičiavať či nakupovať filmy cez iTunes Movie Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.