Apple chce priniesť novú éru svojich služieb

2019 bolo rokom, kedy Apple uviedo viacero nových služieb. Dočkali sme sa Apple Arcade, TV+, News+ ako aj Apple Card.

Aj pre samotnú značku bolo uplynulých dvanásť mesiacov prelomových. Rekordné obraty v závere roka priniesol App Store, ktorý od svojho spustenia vygeneroval vývojárom zisk 155 miliárd dolárov. Apple Music aktuálne ponúka na Apple zariadeniach viac ako 60 miliónov skladieb a playilistov pre 115 krajín.

Novinka v segmente online televíznej zábavy, Apple TV+, postupne ponúka ďalšie seriály a filmy z vlastnej produkcie. Tá stihla získať aj viacero nominácií na Zlatom glóbe. Ide zároveň o prvú streamovaciu platformu, ktorá vysiela svoj obsah do viac ako 100 krajín.

Samotná Apple TV apka okrem natívnych produktov Apple postupne prichádza aj na zariadenia iných značiek. Samsung, VIZIO, Sony, Amazon Fire či LG patria k tým, ktoré na vybraných modeloch zo svojho portfólia ponúkajú alebo v priebehu tohto roku ponúknu aplikáciu Apple TV.

Herná platforma od Apple má od svojho predstavenia na jeseň minulého roku v knižnici viac ako stovku titulov rôznych žánrov. Tie si môžu hráči užívať na rôznych zariadeniach vďaka cross-platform konceptu. A tešiť sa môžu aj na nové hry každý mesiac.

Apple Pay a platobná karta Apple Card umožnili v roku 2019 vstup na viac ako 150 lokalít, v ktorých sa konali mnohé podujatia po celom svete. Okrem toho bolo možné pomocou nich platiť aj za veejnú dopravu v známych metropolách – napríklad v Londýne, Pekingu, Moskve či New Yorku. Ďalšie miesta a lokality budú postupne pribúdať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.