Apku Apple TV už nájdete aj na vybraných LG

Výrobca oznámil, že aplikácia spolu s novou streamovacou službou Apple budú dostupné na konkrétnych modeloch z roku 2019.

Stane sa tak po tom, čo LG začal do aktuálnych televízorov pridávať aplikáciu už ako predinštalovanú. Apku nájdu majitelia vybraných zariadení na domovskej obrazovke svojho televízora. Okrem ponuky Apple kanálov je dostupná aj iTunes knižnica pre nákup alebo prenájom seriálov či filmov.

Modely, ktoré podporujú Apple TV apku sú tiež kompatibilné s AirPlay 2, vďaka čomu je možné zrkadlenie obsahu z vašich prenosných zariadení ako Mac, iPad či iPhone priamo na obrazovku vášho LG.

Medzi modely, ktoré disponujú aplikáciu Apple TV patria LED TV z minulého roku a NanoCell TV (série SM9X a SM8X). Značka chce neskôr v priebehu februára doplniť do lineupu aj modely UHD UM7X a UM6X. Časom by sa apky mali údajne dočkať aj majitelia zariadení z roku 2018.

zdroj: LG

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.