Model s prívlastkom Pro Lite má predstavovať základnú verziu slúchadiel v segmente truly wireless. Či sa takejto novinky ale naozaj dočkáme a či to bude v stanovenom čase, je otázne. DigiTimes je totiž jediný zdroj, ktorý o tomto produkte informuje. Analytik Ming-Chi Kuo síce tiež hovorí o novýchh Apple slúchadlách, ktoré majú prísť v prvej polovici roku 2020, avšak nepôjde asi o rovnaké zariadenie. Prečo?

Kým DigiTimes opakovane hovoria o AirPods Pro Lite ako o entry-level rozšírení existujúceho lineupu AirPods, Kuo ohľadom nových slúchadiel hovorí ako o high-end modeli, navyše používa výraz headphones, čo by mohlo odkazovať na celoušné slúchadlá, ktoré si nasadíte na hlavu. Renomovaný analytik ich označuje aj ako Apple verziou Beats Solo Pro.

Ak by predsa len mal Lite model doraziť v priebehu pol roka, Apple bude musieť prispôsobiť aj ceny existujúcich modelov, aby pre novinku urobila miesto. Aktuálne môžete kúpiť AirPods s nabíjacím puzdrom za 159 €, AirPods s bezdrôtovým nabíjacím puzdrom za 189 €AirPods Pro s nabíjacím puzdrom za 279 €.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.