6 dôvodov na radosť s vianočným Innocent Gift Guide výberom pre vaše Apple zariadenia

Zdieľajte radosť s ostatnými a vyberte si v Innocente tie najlepšie vianočné Apple darčeky nielen pre seba, ale aj vašich blízkych. Pripravili sme si pre vás a vaše Apple zariadenie kompletný vianočný výber produktov, ktorému neodoláte.

Každý človek, na ktorom vám záleží a používa Apple zariadenie si zaslúži byť obdarovaný pekným Apple produktom. My vám v tom radi pomôžeme. Zároveň máte u nás 100 dní na vrátenie nepoužívaného tovaru a pri vianočnom nákupe nad  35 €  poštovné zaplatíme za vás.

Nezabudnite sa zapojiť aj do našej vianočnej Apple súťaže o nový iPhone 12, AirPods Pro a poukážku na nákup Innocent produktov v hodnote 100 €. Pre všetkých poctivých čitateľov článku, ktorí došli až na koniec úvodu, máme kupón na zľavu 10% z celého vianočného Gift Guide, ktorý nájdete na odkaze. Pri objednávaní stačí napísať “INNOCENTMACBLOG10”. Užite si vianočnú výhodnú ponuku aj vy.

Vianočný výber pre iPhone

iPhone zmenil spôsob, akým vnímame telefóny a stal sa najobľúbenejším Apple produktom všetkých čias. Vedeli ste, že užívatelia držia iPhone v ruke priemerne viac ako 40 minút denne? Pre väčšinu z nás je iPhone prvá vec, po ktorej ráno siahneme a posledná vec, ktorú pred spaním držíme v rukách. Naše doplnky pre iPhone vyberáme a testujeme pre vás každý deň a dávame si záležať na tom, aby naozaj stáli za to.

Kompletný vianočný iPhone výber nájdete na tomto odkaze

Vianočný výber pre iPad

Kreslenie, písanie mailov, prehliadanie webu, počúvanie hudby, úprava fotiek… iPad je univerzálne zariadenie, ktoré perfektne zvláda všetky tieto činnosti. Vďaka svojim rozmerom ho môžeme mať vždy po ruke. Či už tvoríte na vašom iPade grafiku v office alebo sedíte vo vašej obľúbenej kaviarni a čítate si na ňom novú knihu, chceme, aby naše produkty robili užívanie iPadu ešte zábavnejšie a jednoduchšie. V našej ponuke nájdete doplnky pre všetky druhy iPadov.

Kompletný vianočný iPad výber nájdete na tomto odkaze

Vianočný výber pre Mac

Počítače Mac sa stali od svojho vzniku ikonou kreativity a výkonu. Na Macu môžeme robiť čokoľvek, od zložitého programovania až po jednoduché písanie si poznámok do školy. Práve univerzálnosť robí z Macu legendu. Vďaka našim skvelým doplnkom môže byť váš Mac ešte lepší.

Kompletný vianočný MacBook výber nájdete na tomto odkaze

Vianočný výber pre Apple Watch

Najosobnejšie zariadenie Applu sú bezpochyby Apple Watch. Watch priniesli nové funkcie ako meranie aktivity a zdravotný tracking, ktoré z nich robia nástroj, ktorý reálne pomáha zvyšovať kvalitu ľudského života.  Apple Watch sa zaradili medzi najpredávanejšie hodinky na svete a predbehli tak značky ako Rolex alebo Swatch? Vďaka svojej univerzálnosti si získali zápästia miliónov ľudí a každoročne sa ich predaje zvyšujú. Či už využívate svoje Watch na športové výkony alebo len ako imidžový doplnok, u nás nájdete tie správne doplnky na každý deň.

Kompletný vianočný Apple Watch výber nájdete na tomto odkaze

Vianočný výber pre AirPods

Apple s predstavením AirPods začal bezdrôtovú revolúciu. Airpods zmenili spôsob, akým vnímame slúchadlá. U nás nájdete množstvo doplnkov, ktoré urobia používanie AirPods ešte jednoduchším.

Kompletný vianočný AirPods výber nájdete na tomto odkaze

Innocent merch/darčeky pre správneho Apple fanúšika

Poznáš aj ty človeka, ktorý sa pred spaním modlí k obrázku Steva Jobsa a po večeroch pozerá staré Apple prezentácie? Áno, Apple sa postupom času vyprofiloval z technologickej firmy na akési náboženstvo. My v Innocente sme správne Apple ovce, preto sme pripravili našu vlastnú minikolekciu darčekov, z ktorých vám padne sánka. Inšpiráciou pre nás bolo zdieľať naše nadšenie z Applu aj s komunitou našich fanúšikov.

Všetky Innocent Apple darčeky nájdeš na tomto odkaze

Vianočná Apple súťaž o iPhone 12 a ďalšie ceny

Už ste sa zapojili do našej Apple súťaže? Podmienky sú veľmi jednoduché a vyhrať môžete aj vy krásny iPhone 12, Airpods Pro alebo poukážku v hodnote 100 € na všetky Innocent doplnky. Apple súťaž prebieha na našom Facebooku Innocentstore.sk. Kliknite na tento odkaz a zapojte sa ešte dnes.

 

Zľavový kupón “INNOCENTMACBLOG10” na celý nákup v hodnote 10%

Vybrať kvalitné Apple produkty dá niekedy naozaj zabrať. S nami ich máte na jednom mieste a ešte ušetríte. Pri nákupe použite zľavový kupón v hodnote 10%. Do objednávky napíšte “INNOCENTMACBLOG10” a užite si dodatočnú zľavu. Kupón platí do 18.12.2020.

Celý vianočný Innocent GIFT GUIDE nájdete TU. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.