Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

Prinášame ďalšie pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre Phone/iPad a Mac. 

iOS

Number Shield – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Number Shield blokuje podvodne telefónne čísla, ktoré vám vyvolávajú. Môžete si nastaviť blokovanie na celú skupinu čísel, napríklad môžete prichádzajúce hovory z čísla 0903 5xx xxx. Je tu aj možnosť „Povoliť kontakty“, aby ste nezmeškali hovory od vašej rodiny a priateľov.

Aplikácia dostala množstvo pozitívnych reakcií. Ak vás vyvolávajú neznáme čísla, určite stojí za vyskúšanie.

The House of Da Vinci – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slovenských tvorcov, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. Hra vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

The House of Da Vinci 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

Object Removal Pro – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Object Removal Pro je editor fotografií, ktorý odstráni nechcené objeky z vašich obrázkov.

Object Removal Pro 600x305 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Memos-Voice – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Memos-Voice umožňuje počas nahrávania vkladať komentáre a obrázky. Je to nevyhnutný nástroj na ľahké zaznamenanie dôležitých momentov, ako sú rozhovory, stretnutia, kurzy, prednášky atď.

OK Golf – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Vizuálne pekný, minimalistický golf s podporou multiplayeru a Apple TV.

OK Golf 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #29 týždeň

Neet Meeting Minutes – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Neet Meeting Minutes si môžete vytvoriť zápisnice z vašich stretnutí alebo porád. Neet vám pomôže sledovať o čom sa diskutovalo a vytvárať zoznamy akcií pre vás a váš tím. Následne do zápisu môžete pridať logo spoločnosti, exportovať do formátu PDF a poslať emailom alebo zdielať.

QR Code Reader + – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia QR Code Reader + dokáže skenovať a vytvárať čiarové kódy a QR kódy.

PDF Max Pro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

PDF Max Pro je čítačka PDF súborov pre iOS zariadenia. Umožňuje zvýrazňovať text, pridávať poznámky, vkladať text, pečiatky alebo podpis.

PDF Max Pro 600x250 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Football Manager 2019 Touch – 8,99€ (pôvodná cena 22,29€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2019 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

Football Manager 2019 Touch 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmety, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

The Minims 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #24 týždeň

Thimbleweed Park – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Thimbleweed Park je klasická point & click adventúra od Rona Gilberta a Garyho Winnicka, autorov Monkey Island a Maniac Mansion.
V príbehu z malého mestečka, kde sa našla pod mostom mŕtvola, bude stredobodom pozornosti päť rôznorodých postáv, od Agenta Raya až po ducha Franklina. A hoci to nevedia, všetkých niečo spája a čo konkrétne, to sa už dozviete v hre.
Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly a PC.

TheoTown – 5,49€ (pôvodná cena 6,99€)

Postavte a spravujte svoje vlastné mesto v hre TheoTown. Vytvorte veľké a komplexné dopravné siete. Budete spravovať a prispôsobovať svoje dopravné prostriedky, budovať autobusové linky alebo železničnú sieť. Riešiť mimoriadne udalosti, ako sú prírodné katastrofy, choroby, zločin a požiar.

Alien: Blackout – 0,99€ (pôvodná cena 5,49€)

Alien: Blackout je taktická hra, v ktorej je vašou úlohou prežiť s tímom Amandy Ripleyovej na palube stanice Weyland-Yutani ohrozovanej smrtiacim Xenomorphom. Musíte tímu vytvárať cestu k úniku pomocou bezpečnostných systémov stanice a vyhýbať sa nepriateľom. Hra ponúka celkom sedem levelov, ktoré budú postupne stále ťažšie a ťažšie. Alien: Blackout tak rozpovie ďalší z príbehov Amandy Ripleyovej, dcéry Ellen Ripleyovej z prvých Alien filmov.

Alien Blackout 600x149 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

macOS

Photo Plus – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

Photo Plus je fotografický editor s množstvom funkcií a pozitívnych recenzií na App Store.

Photo Plus 600x124 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #17 týždeň

Total War: SHOGUN 2 – Fall of the Samurai Collection – 32,99€ (pôvodná cena 39,99€)

Strategická hra Total War: SHOGUN 2 – Fall of the Samurai Collection prináča japonskú vojnu medzi cisárskym trónom a posledným šógunátu. Tá sa odohráva v 19. storočia, čiže 400 rokov po udalostiach pôvodnej hry, a oživuje dramatické stretnutie tradičnej samurajské kultúry sa silou moderných zbraní.
Doveďte staré Japonsko do modernej doby, v ktorej príchod Američanov, Britov a Francúzov rozdúchava krutú občiansku vojnu, ktorá rozhodne o osude celého národa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.