Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Ďalšie pokračovanie výberu dočasne zlacnených prináša niekoľko zaujímavých aplikácii a hier aj pre Apple TV a pre počítače Mac  je tento víkend v zľave editor fotografií Luminar.

iOS

KyPass – 4,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Aplikácia KyPass ukladá veľa citlivých informácií (užívateľské mená, heslá, adresy URL, komentáre, …) do jednej databázy. Záznamy sú usporiadané do skupín, vďaka čomu ich môžete jednoducho vyhľadať. Určená je pre ľudí s extrémne vysokými nárokmi na bezpečnú správu osobných údajov.Používa rovnaký formát databázy ako open source správca hesiel KeePass alebo Password Safe.

Monkey Jumping – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Keep Climbing je návyková hra, ktorá vás prenesie do sveta skákania a opíc.Cieľom hry je dostať opicu na druhú stranu a nespadnúť, avšak v ceste vám bude stáť aj množstvo prekážok.

Hardboiled – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Atómový výbuch bol obrovský. Ľudstvo sa zničili samo. Ak ste nezomreli pri výbuchu, v nasledujúcich týždňoch ste zomreli na chorobu z ožierenia. Vašou úlohou v akčnej hre Hardboiled bude začať nový život a preskúmať zdevastovanú krajinu.

Drylands – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Drylands je postapokaliptycká RPG hra, ktorá ponúka okrem hlavného príbehu aj množstvo vedľajších úloh.

3D Anatomy – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia 3D Anatomy je 3D atlas ľudského tela.

Overlap – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Overlap môžete vytvoriť umelecké fotografie s dvojitou expozíciou.

Roterra – Flip the Fairytale – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Roterra – Flip the Fairytale je logická hra v pohybujúcom sa svete, v ktorom musíte nájsť správnu cestu.

Space Marshals 2 – 2,29€ (pôvodná cena 5,99€)

Táto taktická akčná hra vás vás zavedie do sci-fi vesmírneho divokého západu, v ktorom budete bojovať proti kriminálnym živlom galaxie.

Hra podporuje aj Apple TV.

Motorsport Manager 3 – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Nová verzia populárneho simulátora závodného tímu. Vašou úlohou bude vytvoriť od základov vlastný závodný tím. Najmite tých najlepších pretekárov a inžinierov, investujte do technológii, postavte a vylepšíte svoje auto.

Stars Wheel – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Star Wheel je logická hra inšpirovaná hviezdami a galaxiami.

Make A Call – Fake Call – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Make A Call – Fake Call, ktorá simuluje prichádzajúci hovor. Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

Vertigo Racing – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Jazdite tak rýchlo, ako len môžete, ale nespadnite z cesty! V závodnej hre Vertigo Racing čaká na vás viac ako 100 rôznych šampionátov a 10 veteránov.

Snap Markup – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pomocou aplikácie Snap Markup môžete vkladať označenia alebo anotácie do fotografií.

Braveland Pirate – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Posádka pirátov vedená kapitánom Jimom sa pustila do hľadania Večného pokladu… Pri jeho hľadaní vás v tejto strategickej hre čakajú hordy nemŕtvych, truhly plné zlata a úžasné dobrodružstvo.

macOS

Luminar 3 – 32,99€ (pôvodná cena 49,99€)

Luminar 3 je populárny fotografický editor a správca fotografií, ktorý využíva na ich úpravu umelú inteligenciu, vďaka čomu nemusíte stráviť hodiny retušovaním.

Graphing Calculator 3D – 5,59€ (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia Graphing Calculator 3D umožňuje vizualizovať a riešiť matematické rovnice. Podporuje rôzne typy rovníc, ako sú polárne, sférické, parametrické a implicitné rovnice, ktoré možno vizualizovať a animovať v 2D a 3D.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.