Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Prinášame ďalšie pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac.

iOS

btw – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

btw je minimalistická logická hra s desiatkami úrovní.

Around the World in 80d 2019 – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Around the World in 80d 2019 je logická hra, ktorá je inšpirovaná rovnomerným filmom.

Mini Watch Games 24-in-1 – 0,49€ (pôvodná cena 3,49€)

Ako už názov aplikácia prezrádza, Mini Watch Games 24-in-1 prináša 24 rôznych hier pre hodinky Apple Watch.

Stardew Valley – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás.Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

You are Hope – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

You are Hope je zaujímava survival hra. Začínate ako malé dieťa, ktoré sa môže narodiť do rôznych rodín a každých 60 sekúnd sa rovná jednému roku života v hre. Vašou úlohou je snažiť sa dosiahnuť počas života čo najviac, pretože ho môžete urobiť trochu jednoduchší pre tých, ktorí prídu po vás, takže vaša rodinná línia bude mať šancu prosperovať pre budúce generácie. Niekedy sa budete pliesť sám na púšti. Musíte založiť oheň, aby ste zostali v teple a chytili králiky, aby si dali mäso a kožušiny použili na oblečenie. Inokedy sa narodíte v rozľahlom meste, s farmármi, kuchármi, kováčmi, pastiermi a poľovníkmi. Bude pre vás pripravené oblečenie a vybavenie, ktoré pripravia hráči, ktorí môžu byť vaši prarodičia alebo vzdialení príbuzní.

FRACTER – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

FRACTER je strašidelná adventúra, ktorá vás prevedie labyrintami, tmavými prostrediami a temnými tunelmi k logickým hádankám, ktoré musíte vyriešiť. Po ceste vás budú desiť tiene samého seba a strašidelné zvuky.

Football Manager 2019 Touch – 7,99€ (pôvodná cena 22,29€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2019 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

Epica Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ak chcete byť hrdina, zlodej, príšera… tak vyskúšajte aplikáciu Epica Pro. Epica Pro je fotografický editor s množstvom špeciálnych scén a efektov, ktoré vás premenia na čo len budete chcieť.

ProCamera. – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

ProCamera je jedna z najlepších aplikácii na fotografovanie pre iOS zariadenia. Obsahuje množstvo funkcií, ktoré nenájdete v aplikácii Kamera v iPhone alebo iPade. Ponúka manuálne nastavenia, Low-light Mode, ktorý výrazne zlepšuje kvalitu fotiek a videa v slabo osvetlených priestoroch, alebo umožňuje ukladať fotografie vo formáte RAW.

Magic Launcher Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Widgety zobrazujú informácie z vašich obľúbených aplikácií. Svoje widgety nájdete v zobrazení Dnes. Stačí potiahnuť prstom doprava cez plochu, zamknutú plochu alebo centrum hlásení. Aplikácia Magic Launcher Pro je výkonný nástroj, ktorý vám prináša množstvo plne konfigurovateľných widgetov, v ktorých si môžete upraviť veľkosť a tvar ikon, text, či pozadie. Aplikácia ponúka aj správu nastavení ako rýchle zapnutie / vypnutie Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPS …

AirDisk Pro – AirDisk Pro – 1,09€(pôvodná cena 2,29€)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

Vault – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vault vám umožní ochrániť súkromné fotografie pred zrakom cudzích ľudí. Vaše súkromné údaje budú chránené bezpečnostným kódom, alebo pomocou technológie Face – ID alebo Touch – Id.

Object Removal Pro – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Object Removal Pro je editor fotografií, ktorý odstráni nechcené objeky z vašich obrázkov.

Duet Display – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikáciu Duet Display sme vám predstavili v jednej z našich recenzií. V skratke, Duet Display vám umožní premeniť váš iPhone alebo iPad na ďalší monitor.

Recenze: Duet Display

Icewind Dale – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá v všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

macOS

HazeOver – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Máte otvorených veľa aplikácii a je tažké sa orientovať sa v nich, prípadne ak máte pripojených k Macu viacero monitorov, môže to byť ešte horšie. Aplikácia HazeOver zvýrazní aktuálne okno, v ktorom pracujete a ostatné ztmaví.

Bluetail – 1,09€ (pôvodná cena 12,99€)

Bluetail je aplikácia na kreslenie a vektorovú grafiku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.