Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #23 týždeň

Prinášame vám dvadsiate tretie tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac.

iOS

Remote NumPad for Mac – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Remote NumPad for Mac premení váš iPhone alebo iPad na bezdrôtovú numerickú klávesnicu, ktorú spojíte s Macom.

iPrint&Scan DocScan & AirPrint – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Ak už názov aplikácia prezrádza, pomocou iPhonu alebo iPadu naskenujete dokumenty, alebo fotografie a po naskenovaní ich môžete jednoducho prekonvertovať do formátu PDF, zdieľať,  alebo tlačiť pomocou všetkých tlačiarní kompatibilných s technológiou AirPrint.

Earth 3D – Amazing Atlas – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte množstvo fascinujúcich a užitočných informácii o našej planéte pomocou aplikácie Earth 3D – Amazing Atlas. Aplikácia zobrazuje 3D model Zeme, mapy, nočnú oblohu, viac ako 2600 rôznych objektov, atlas zvierat a rastlín …

AirPano City Book – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Aplikácia AirPano City Book ponúka kolekciu unikátnych 360 stupňových virtuálnych prehliadok najúžasnejších miest na svete z pohľadu z vtáčej perspektívy. Môžete si pozrieť tieto metropoly:
• New York
• Paríž
• Barcelona
• Dubai
• Amsterdam
• Singapore
• Rím
• Shanghai
• Buenos Aires
• Moskva

ContactsXL – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

ContactsXL je aplikácia, ktorá spravuje kontakty v telefóne s množstvom funkcií. Môžete zálohovať a obnoviť zo zálohy kontakty, vytvárať skupiny, posielať skupinové sms, ma vlastný dialer, ktorý navrhuje telefónne čísla …

CleanPics – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Podľa vývajárov, CleanPics je aplikácie #1 na App Store pre vyhladenie pleti, retušovanie a redukciu šumu fotografií.

PUSHY – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

PUSHY je logická hra, vhodná aj pre menšie deti, ktorá ponúka až 250 levelov. Vašou úlohou bude dostať Pushyho domov.

I.F.O – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

I.F.O je old school akčná hra. Ste posledný hrdina a musíte zostreliť UFO.

Awesome Voice Recorder PRO – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Awesome Voice Recorder PRO je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A,M4R, dokáže z nahrávok vytvoriť zvonenie, môžete si zvoliť kvalitu nahrávok.

JYDGE – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

JYDGE je akčná hra, v ktorej si vytvoríte vlastného kyborga a vašou úlohou bude nastoliť poriadok v nikdy nespiacom veľkomeste Edenbyrg.

Affinity Photo – 17,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Monument Valley 2 – 4,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Pokračovanie populárnej hry voľne nadväzuje na originál, čiže vás opäť čaká magické dobrodružstvo plné logických riešení v priestoroch, kde často naplatia fyzikálne zákony. V hre ovládate hrdinku Ro aj s jej dieťaťom. Tešte sa na manipulovanie s priestorom, minimalistický polygonálny dizajn architektúry prostredí a opäť znamenité hudobné pozadie celého príbehu. Netradičná perspektíva hry je unikátna.

macOS

Affinity Designer – 43,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Affinity Photo – 43,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Aplikácia Affinity Photo je jednou z kvalitných alternatív k Photoshopu. O jej schopnostiach svedčí aj ocenenie najlepšia aplikácia pre Mac OS za rok 2015. Obsahuje množstvo jednoduchých aj pokročilých nástrojov na rôzne úpravy. Vytvorená bola s ohľadom na rýchle retušovanie fotografií. Podporuje farebný model CMYK, prácu s formátom RAW, 16-bitovú úpravu, ako aj farebný gamut LAB. Nechýba ani podpora pre pluginy z Photoshopu a súbory typu PSD. Medzi funkciami sa nachádza aj dávkové spracovanie fotografií, tvorba panoramatických snímok, skladanie HDR snímok, či rastrové filtre a množstvo ďalších funkcií.

Borderlands 2 – 5,49€ (pôvodná cena 22,99€)

Hra Borderlands 2 prehlbuje výrazné prelínanie žánrov FPS a RPG aby vytvorila skutočne nový žáner RPS. Spolupracujte až s tromi ďalšími hráčmi v online multiplayer režime pre štyroch hráčov, alebo sa vydajte oldskúlovou cestou rozdelenej obrazovky pre dvoch hráčov a strávte hodiny levelovaním svojej postavy a jej vystrojovaním niktorými z miliónov drsných zbraní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.