Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

Dvadsiate prvé tohtoročné vydanie dočasne zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac je sa nesie v znamení hier pre iOS.

iOS

Dungeon Survivor – zadarmo (pôvodná cena 1,09 €)

V hre Dungeon Survivor sa vydáte na cestu v temnom svete, v ktorom budete čeliť nebezpečenstvu a prišeram. Vaša úloha je jediná, prežiť čo najdlhšie.

Magnifier with Flash Light – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Zabudli ste si okuliare na čítanie? S touto aplikáciou premeníte iPhone alebo iPad na elektronickú čítaciu lupu.

The House of Da Vinci – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slovenských tvorcov, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. Hra vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Bow Island – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre Bow Island si na čarovnom ostrove zastrieľate z luku.

True Skate – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Rôzne triky, efektné spomalené zábery a množstvo skateparkov vám ponúka zábavná hra True Skate, v ktorej nebudete ovládať žiadneho “skatera” z mäsa a kostí ale priamo váš skate a to vašimi prstami…

Ashworld – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Ashworld je dobrodružná akčná adventúra odohrávajúca sa v otvorenom post apokalyptickom svete, niekoľko stoviek rokov v budúcnosti. Aby ste prežili v tomto svete budete musieť nájsť jedlo a vodu, ktoré sú veľmi vzácne a život vám bude znepríjemňovať skupina bojovníkov a príšery.

Crazy Run – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Vyhnite sa všetkým blokom a zabehnite svoje osobné maximum. V hre Crazy Run si precvičíte svoje reakcie.

Pavilion: Touch Edition – 3,39€ (pôvodná cena 4,49€)

Pavilon je logická hra, ktorá vás hodí priamo do svojho tajomného a atmosférického sveta bez akýchkoľvek návodov alebo začiatočných vysvetlení. Hra získala množstvo ocenení a kladných recenzií:

An indie gaming masterclass in how to do things differently. You really, really need to play this one.”
9/10 – Pocket Gamer
„Pavilion is definitely a testament to what mobile games are capable of.“
9/10 – AppAdvice
“It will make your eyes wish they never had to look at anything else, ever, again.”
AppSpy
Pavilon je dostupný aj pre Apple TV.

Warlords Classic Strategy – 2,29€ (pôvodná cena 5,59€)

Warlords Classic Strategy je oficiálny port strategickej hry, ktorú niektorý v vás hrali ešte na Amige, alebo aj na starých PC alebo na starom Macu.

Blackjack 101 Pro – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Blackjack 101 Pro nie je klasická kartová hra, ktorú poznáte z kasín. Blackjack 101 Pro je tréner, ktorý vám pomôže so stratégiou hry.

Videdit – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Videdit je jednoduchý video editor, stačí pridať video, obrázky a hudbu…

Around the World in 80d 2019 – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Around the World in 80d 2019 je logická hra, ktorá je inšpirovaná rovnomerným filmom.

Football Manager 2019 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2019 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

60 Seconds! Atomic Adventure – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

60 Seconds! Atomic Adventure je adventúra, v ktorej je vašim cieľom zhromažďovať zásoby, zachrániť seba a svoju rodinu a prežiť v atómovom kryte.

macOS

SimCity 4 Deluxe Edition – 10,99€ (pôvodná cena 21,99€)

V hre SimCity môžete postaviť to najrealistickejšie mesto aké si môžete predstaviť. Vaše mesto ožije ruchom stavenísk dopravy a životom vašich Simov. Postavte sídla, mosty cez kaňony a mrakodrapy v centrách. SimCity 4 Deluxe Edition obsahuje ako SimCity 4, tak i datadisk Rush Hour, ktorý vám dá väčšiu kontrolu nad hromadnou dopravou a dve katastrofy navyše.

Icon Plus – Icon & Logo Design – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Icon Plus je užitočný nástroj pre vývojárov a dizajnérov aplikácii, ktorá dokáže premeniť akúkoľvek fotografiu v počítači na ikonu alebo logo.

John’s Background Switcher – 6,99€ (pôvodná cena 9,99€)

John’s Background Switcher je zaujímavá aplikácia, ktorá vám bude meniť pozadie pracovnej plochy v nastavených intervaloch – od 10s až po 7 dní. Samozrejme to nie je všetko. Vyberte si fotografie z vlastnej zbierky na počítaču Mac, alebo z webových lokalitách, ako sú Flickr, Google Photos, OneDrive, Dropbox, Pinterest, Instagram … a aplikácia John’s Background Switcher vám z nich vytvorí úžasné koláže.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.