Paperlike 2 premení váš iPad displej na papier

Oceňovaná vychytávka sa dočkala druhej generácie.

Paperlike je ochranná fólia pre iPad, ktorá však disponuje špeciálnym povrchom. Poskytuje pri práci so zariadením pocit papierového povrchu obrazovky.

To ocenia najmä používatelia s Apple Pencil, či už pri písaní poznámok alebo kreslení. Navyše Paperlike poskytuje lepšiu kontrolu nad ťahom Apple Pencil a aj odbremení svaly ruky, ktoré nemusia tak aktívne regulovať dráhu stylusu.

Vylepšené pokračovanie

V súčasnosti môžete na Kickstarteri podporiť vývoj nástupcu pôvodného Paperlike, ktoré od uvedenia pred dvomi rokmi používa už viac ako 10 000 ľudí z rôznych oblastí.

A veľká časť používateľov v spätnej väzbe k produktu hovorila o lepšie vyladenom povrchu. Viac papierového pocitu, menej obštrukcie medzi displejom a okom. Znie to ako paradox, ale podľa vývojárov sa v novom Paperlike tieto dve veci spájajú.

Je to vďaka využitiu technológie Nanodots®, ktorá v konečnom dôsledku poskytuje práve spomínaný papierový pocit pri dotyku s fóliou. Ten vzniká vďaka množstvu mikroskopických bodov, ktorými je povrch fólie posiaty. Trik je v tom, že tieto bodky ozptyľujú svetelné lúče výrazne menej a vďaka tomu je displej ostrejší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.