Nové Smart Battery obaly pre iPhone 11 sú tu!

Apple predstavilo obaly pre všetky tri varianty nového iPhonu. Aktuálna generácia Smart Battery case prináša jednu zmenu oproti predošlým obalom.

Disponuje tlačidlom pre spúšťanie fotoaparátu. Ten je možné využívať či už je iPhone zamknutý alebo odomknutý. Krátke stlačenie urobí fotku, dlhšie podržanie QuickTake video. Samozrejme, funguje aj pri selfie.

Z pohľadu materiálov je novinka na tom rovnako ako predchádzajúce Smart Battery obaly. Zlepšenie možno očakávať pri samotnej batérii, ktorý tvorí podstatu tohto doplnku. Podľa informácií Apple má nová generácia ponúknuť o 50% dlhšiu životnosť pri plnom nabití Smart Battery.

Obaly je kompatibilný s Qi bezdrôtovými nabíjačkami, vďaka čomu môžete naraz nabíjať iPhone aj obal. Nechýba ani Lightning port pre klasické nabíjanie či podpora pre USB-PD.

Novinka je na iStores dosupná v troch farbách – bielej, čiernej a svetloružovej Pink Sand.

komentár
  1. Pritom stačilo urobiť telefón o milimeter hrubší, nevyzeralo by to ohavne, batéria by vydržala dlhšie a ešte by sa aj neohybal…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.