Ktoré modely Mac sú kompatibilné s Pro Display XDR?

Nový profesionálny displej od Apple ponúka používateľom pôsobivé parametre. 32 palcová uhlopriečka a 6K rozlíšenie sú určené najmä profesionálom. Pokiaľ ide o kompatibilitu s Mac zariadeniami, aj tu je cieľová skupina celkom špecifická.

Okrem logicky prvej voľby, ktorou je nový Mac Pro je možné Pro Display XDR pripojiť ešte k tohtoročným modelom iMac, k 16 palcovému MacBooku Pro a 15 palcovému MacBooku Pro z minulého roku. Iróniou je, že aj keď 27 palcový iMac je na zozname “vyvolených”, iMac Pro nie. Nie je zatiaľ jasné, či ide o chybu, alebo skutočne Pro model nemá potrebnú funkcionalitu.

Ak vlastníte starší Mac a napriek tomu by ste chceli pracovať na novom displeji, potešíme vás. Existuje spôsob, ako ho spojazdniť aj na Macu s Thunderbolt 3 portmi. Ten však musí byť spárovaný s Blackmagic eGPU alebo eGPU Pro.

Kompletnú špecifikáciu Pro Display XDR nájdete na webe Apple.

komentár
  1. Takze moj Mac LC II k tomu nepripojim. Skoda, tesil som sa na ten display. Konecne to nie je ako zrkadlo v kupelni a ma to antireflexnu vrstvu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.