iPod revival apku Apple stiahlo z App Store

Aplikácia s názvom Rewound chcela používateľom oživiť spomienky na klasický hudobný prehrávač od Apple. V ponuke bola iba týždeň. Čo sa stalo?

Napriek tomu, že novinka zožala od predstavenia úspech a oslovila množstvo ľudí, Apple medzi nimi zjavne nebol. Tvorcovia apky na svojom blogu ozrejmili, že značke sa nepáčilo kopírovanie iPod dizajnu ako aj to, že Rewound obsahoval poplatky za funkcionalitu Apple Music a v neposlednom rade i fakt, že apka mohla pôsobiť ako apka od Apple.

Rewound ponúka aj určité možnosti prispôsobenia vzhľadu

Aktuálne má apku nainštalovanú 170 000 ľudí. Update pre opätovné schválenie by spôsobil jej nefunkčnosť. Pracuje sa aj na samostatnej verzii, developeri však nemajú veľké ilúzie o tom, ako sa k nej Apple postaví. Riešením by mohla byť aj webová aplikácia, ktorú by ľudia mohli používať na svojich iPhonoch aj bez požehnania Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.