Apple vydalo druhú betu iOS a iPadOS 13.3

Skúšobná verzia systémov je dostupná pre developerov aj verejnosť. Prichádza týždeň po prvej betaverzii 13.3 a dva týždne od vydania iOS 13.2.

Nová verzia systému prináša Communication Limits, ktorá má regulovať to ako a s kým deti pomocou smartfónu komunikujú. Aktualizácia by mala poriešiť aj známy problém s multitaskingom, kedy iOS až príliš proaktívne zatváral aplikácie na pozadí kvôli neoptimalizovanému narábaniu s RAM.

V čast Klávesnica v rámci Nastavení / Všeobecné sa v 13.3 nachádza možnosť deaktivovať zobrazovanie Animoji a Memoji v rámci Emoji klávesnice. Vítanou zmenou môže byť aj možnosť uložiť upravený klip ako novú verziu namiesto prepísania originálu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.