Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #50 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Tento rok vás čakajú už len posledné dva…

iOS

Icewind Dale – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá v všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

Cubasis 2 – 27,99€ (pôvodná cena 42,99€)

Cubasis 2 je komplexný produkčný hudobný nástroj optimalizovaný pre dotykové ovládanie, ktorý vám umožní nahrávanie, editáciu a mixovanie hudby a vytvorené dielo môžete ihneď zdielať s celým svetom.

AirDisk Pro – AirDisk Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

Safety Photo+Video – zadarmo pôvodná cena (2,29€)

Aplikácia Safety Photo + Video vám umožní udržať súkromné fotografie a videá pred zrakom cudzích ľudí. Vaše súkromné údaje budú chránené bezpečnostným kódom, alebo odtlačkom prsta pomocou Touch – Id. Fotografie a videá sa dajú nahrať z počítača pomocou internetového prehliadača alebo iTunes.

Popsicolor – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Popsicolor dodá vašim fotografiám akvarelový efekt.

Demon’s Rise – 3,49€ (pôvodná cena 8,49€)

Demon’s Rise je taktická RPG hra v brutálnom a nekompromisnom fantasy svete. Vašou úlohou bude veliť skupine šiestich hrdinov v podzemnom meste Angor. V bojoch budete musieť využívať terén a dôležité bude správne vybrať, či použijete hrubú silu alebo kúzlo.

Demon’s Rise 2: Lords of Chaos – 3,49€ (pôvodná cena 8,49€)

Máme tu pokračovanie hry Demon’s Rise s názvom: Demon’s Rise 2- Lords of Chaos . Tentokrát sa bude príbeh odohrávať v hroznej vojne na studenom severe a vaša strana bude bojovať s nespočetnými nepriateľmi, obrovskými monštrami a mocnými čarodejníkmi. Víťazstvo bude vyžadovať taktické využitie terénu, morálky, formácií a mágie.  

Hra získala ocenenie: RPG Game of the Year 2016.

 

Strike Team Hydra – 3,49€ (pôvodná cena 8,49€)

V RPG hre Strike Team Hydra sa ocitnete v koži veliaceho dôstojníka v ďalekej budúcnosti. Zadávajte príkazy vojakom a pritom využite kryty, pokročilé zbrane a taktiku aby ste porazili nepriateľov.

PythonBox – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Máme tu niečo pre programátorov. Aplikácia PythonBox vám umožní programovať na vašom iOS zariadení v jazyku Python vo verzii 3.6.4.

Textkraft Pocket – 0,49€ (pôvodná cena 3,49€)

Texkraft Pocket je profesionálny textový editor a prehliadač dokumentov, ktorý podporuje množstvo formátov a cloudových služieb, ako iCloud Drive, Google Drive…

macOS

Surviving Mars – 21,99€ (pôvodná cena 42,99€)

Na Marse je život. Platí to aspoň v managementové stratégii Surviving Mars. Cieľom hry je založiť fungujúcu kolóniu na červenej planéte a zaistiť vhodné podmienky pre život prvých osadníkov.
Všetko sa to začne prvými výsadkovými modulmi a pokračuje výstavbou a osídlovaním, pričom je treba brať do úvahy obmedzené množstvo zásob a surovín. Pokiaľ to však bude fungovať, povedie to k ďalšiemu expandovaniu vašej kolónie a vzniku novej generácie, ktorá už ani nebude poznať Zem.

Theine 2 – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Theine zabráni vášmu Macu aby prešiel do režimu spánku.

Command & Conquer: Generals Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99 €)

Command & Conquer Generals je populárna real time stratégia, ktorá vás zavedie do sveta moderných vojnových konfliktov. Vyberte si generála, s ktorým budete kontrolovať ohromné armády po celom svete. Budete veliť jednej z troch unikátnych strán, každá má svoju výzbroj pre boj na zemi i vo vzduchu.

Video Converter Platinum – zadarmo (pôvodná cena 29,99€)

Ako už názov prezrádza, ide o konvertor videa…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.