Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #43 týždeň

Štyridsiate tretie tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre Mac, iPad a iPhone prináša pre obidve platformy množstvo skvelých hier…

iOS

The Forgotten Room – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

V hre The Forgotten Room sa ocitnete v koži vyšetrovateľa paranormálnych javov a vašou úlohou bude preskúmať tajomný dom. Pustíte sa do vyšetrovania zmiznutia 10 ročného dievčaťa, ktoré sa stratilo pri hraní na schovávačku.

1 Second Everyday: Video Diary – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia 1 Second Everyday: Video Diary vytvorí príbeh vášho života. Predstavte si film, v ktorom každý deň natočíte 1s s vášho života a potom tieto dni spojíte spolu…

Tadaa SLR – zadarmo (pôvodná cena 3,99 €)

Aplikácia pridá “bokeh” efekt do vašich fotografií, ktorý veľmi jednoducho povedané rozostrí pozadie za hlavným objektom fotky. Okrem toho Tadaa SLR ponúka množstvo prednastavených fotografických efektov.

Street Dunk 3×3 Basketball – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Nezvyčajný street basketbal…

Secret Photo Vault + Bio Auth – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Secret Photo Vault + Bio Auth umožňuje skryť vaše osobné fotografie pred zrakom druhých. Môžete uzamknúť buď jednotlivé fotografie alebo celé albumy. Aplikácia podporucje Touch ID aj Face ID alebo pokiaľ by ste chceli ešte viac ochrany, môžete si nastaviť dvojfaktorovú ochranu a k týmto populárnym funkciám pridať ešte 6 miestny PIN kód.

Nimian Legends BrightRidge HD – 1,09€(pôvodná cena 3,39€)

Nimian Legends BrightRidge HD je adventúra v dynamickom otvorenom svete, s meniacim sa počasím, striedaním dňa a noci.

Back to Bed – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Back to Bed je logická hra s ručne kreslenými levelmi. Hra sa točí okolo nešťastného narkoleptika Boba, ktorý ma za zvyk zaspať pri svojej nudnej práci v kancelárii. Preskúmate svet Bobovho podvedomia a budete riešiť čoraz ťažšie hádanky.

Oddworld: New ‘n’ Tasty – 1,09€ (pôvodná cena 8,99€)

Mudokon Abe, štastný umývač podlahy v najväčšom mäsokombináte v Oddworlde. Jedného dňa zistí že jeho šéf sa chystá všetkých otrokov spracovať do nových pochúťok. Je teda na Abeovi aby zachránil nielen seba, ale aj všetkých jeho druhu. Nebezpečná Odysea sa tak môže začať! Preskúmaj staré ruiny, vyhni sa mäsožravým šelmám, nášľapným mínam a strážcom ako Abe, pôvodný hrdina z Oddworldu.

Oddworld: Stranger’s Wrath – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hrajte za Strangera, záhadného lovca odmien, ktorý loví vyhnancov a kriminálnikov. V tomto bizarnom dobrodružstve prijmete úlohy od majiteľa Mongo River a odhalíte neobvyklé tajomstvá.

Oddworld: Munch’s Oddysee – 1,09€ (pôvodná cena 5,99€)

Ako by ste sa cítili, keby ste si zlomili nohu v nastraženej pasce, boli násilím odvlečený šialenými vedcami, zaviedli vám implantáty a začali vás loviť len tak pre zábavu? Nič moc že a toto sa stalo Munchovi hrdinovi tejto adventúry. Je na vás aby ste pomohli nájsť Munchovi cestu z tejto situácie. Ak sa dokážete dostať na slobodu a pripojí sa k vám kamarát Muncha Abe. A spoločne oslobodiť i ďalších väzňov.

LetSketch – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

LetSketch je jednoduchá aplikácia na kreslenie

Meganoid 2 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Možno na prvý pohľad sa zdá, že Meganoid 2 je port staršej 8 bitovej hry, avšak berie si z nich len inšpiráciu. Vaša úloha je pomerne jasná. Prejsť a preskákať jednotlivé levely v časovom limite, pozbierať diamanty a výsledným skóre sa umiestniť čo najvyššie tabuľke.

PepeLine – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PepeLine je jednoduchá a veľmi návyková 3D logická hra v ktorej musíte vytvoriť z dlaždíc cestu a dostať vašich priateľov do cieľa.

PepeLine Adventures – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V pokračovaní PepeLine s názvom PepeLine Adventures sa vydáte na vzrušujúcu cestu a pomôžete vašim priateľom Pepe a Line sa znovu stretnúť, pretože sa kvôli zlým čarodejníkom stratili v rozprávkovom svete.

Turbo Wheels – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Si pripravený na víťazstvo? Len prvé miesto sa počíta… Turbo Wheels je závodná hra, v ktorej nepotrebujete brzdy, pretože tie vás len spomaľujú. Hra obsahuje 25 unikátnych mini áut v piatich rôznych kategóriách (Šport, SS, GT, Formula & Classic), 4 rôzne krajiny (Brazília, Japonsko, Kanada a Spojené arabské emiráty) a niekoľko herných režimov.

Radiation Island – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Radiation Island je survival adventúra na exotickom ostrove, kde budú na vás čakať vlci, medvede, horské levy, morské krokodíly, kostlivci i zombíci japonských vojakov. Vašou úloh bude vybojovať si zbrane a nástroje potrebné k prežitiu i stopy vedúce k odhaleniu tajomstiev tohto miesta a snáď aj návratu domov.

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

Rebuild 3: Gangs of Deadsville – 2,29€ (pôvodná cena 5,99€)

Už je to niekoľko rokov, čo zombie apokalypsa premenila mestá na cintoríny. V strategickej hre Rebuild 3: Gangs of Deadsville bude vašou úlohou obnoviť civilizáciu.

Gunslugs – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Akčná 2D hra v retro kabáte…

Meganoid – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Meganoid je akčná plošinovka s procedurálne generovanými levelmi.

Radiation City – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Štyridsať rokov po nešťastnej nehode jadrovej elektrárne v Černobyle vás osud priviedol do mesta Pripyat. V hre Radiation City odhalíte úžasný príbeh a tajomstvá a budete sa snažiť zachrániť vašich blízkych. Však nebude to jednoduché. Hra ponúka otvorený svet plný nebezpečenstiev, anomálií a netvorov, ktorí vás chcú zabiť.

Assassin’s Creed Identity – 0,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Hra je postavená na engine Unity a aj vďaka nemu sa bude vaša postava pohybovať v plne 3D prostredí. V ňom si budete môcť vytvoriť vlastného assassina a vrátiť sa do renesančného Talianska, kde na vás budú čakať desiatky úloh a sloboda pohybu verná sérii Assassin’s Creed.

DataRocket – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

DataRocket vás bude informovať o spotrebe dát v aktuálnom zúčtovacom období. Aplikácia ponúka widget a na zostávajúce dáta vás bude upozorňovať v 10% intervaloch.

macOS

SimCity: Complete Edition 10,99€ (pôvodná cena 32,99€)

SimCity je budovateľskou stratégiou, kde každá voľba prinesie efekt v podobe zmeny charakteru mesta, stavu celého regiónu, a dokonca ovplyvní i ostatných. Máte možnosť budovať vizuálne a funkčné originálne mestá s atmosférou podľa ich vlastných rozhodnutí. Simulácia mesta prebieha vo všetkých viditeľných aspektoch – Simíci v každom budú meste získavať prácu a zase o ňu prichádzať, kupovať domy, prosperovať, alebo mesto ekonomicky zaťažia.

Complete edition obsahuje nasledujúce DLC:

• SimCity: Cities of Tomorrow
• Amusement Park
• Airship Set
• Heroes and Villains Set
• French, British and German City sets

Total War: WARHAMMER – 27,99€ (pôvodná cena 54,99€)

V stretegickej hre Total War: Warhammer II odhalíte tajomstvo kontinentov ďaleko na západe Starého sveta. Vžijete sa do jednej zo štyroch rás zo sveta Warhammer, medzi ktorými nájdete vznešených elfov, temných elfov, jaštery a štvrtú rasu stále čakajúcu na svoje odtajnenie a vrhnete sa do bitiek odohrávajúcich sa naprieč ostrovmi, pochmúrnymi vnútrozemskými oblasťami, zradnými močiarmi a nebezpečnými džungľami.

Oddworld – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Séria Oddworld je v zľave aj pre počítače Mac.

Oddworld: Stranger’s Wrath

Oddworld: Munch’s Oddysee

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.