Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Štrnáste vydanie zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre operačný systém iOS niekoľko skvelých hier a aplikácii.  Tento týždeň je ponuka pre počítače Mac bohatšia ako naposledy a v zľave môžete nájsť tiež niekoľko hier, alebo aplikáciu Adobe Photoshop Elements 2018.

iOS

Fat Slice – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Fat Slice je logická hra, v ktorej bude vašou úlohou strihať.

Magnifier with Flash Light – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Zabudli ste si okuliare na čítanie? S touto aplikáciou premeníte iPhone alebo iPad na elektronickú čítaciu lupu.

HayPhoto – Photo Editor – 4,49€ (pôvodná cena 6,69€)

Aplikácia HayPhoto – Photo Editor sa dostala aj do výberu aplikácii “Edit your Photos” (Uprav svoje fotografie) spoločnosti Apple. Môžete prezerať, editovať a zdieľať vaše fotografie prípadne pridať jeden zo 150-tich rôznych efektov.

Smart ships – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Klasická hra Lodičky … Vašou úlohou je zničiť nepriateľovi celú flotilu.

Play Video – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Play Video umožňuje organizovať videá z YouTubu. Vytvárať playlisty, zobraziť históriu sledovaných videí alebo pridať si videá do obľúbených záložiek a prehrávať videá na pozadí.

Orange Alert – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Zábavná logická hra, v ktorej je vašou úlohou odstrániť oranžové bloky.

Remote Pad for Mac – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Premeňte svoj iPhone alebo iPad napríklad na bezdrôtovú numerickú klávesnicu pre váš Mac. Aplikácia ponúka na výber celý rad kláves, ktoré môžete ovládať prostredníctvom iOS zariadenia.

Remote Drive for Mac – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Tentokrát aplikácia Remote Drive for Mac premení vaše iOS zariadenie na bezdrôtový disk pre Mac. Môžete prenášať súbory medzi Macom a iOS zariadením, prípadne z iPhonu alebo iPadu budete mať prístup k súborom, uloženým na počitači.

Epica 2 Pro – monster camera – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)  

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete úzelníkmi, paladinmi, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

Floor Plan App – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Pomocou aplikácie Floor Plan App môžete kresliť pôdorysy.

FINAL FANTASY Ⅸ – 12,99€ (pôvodná cena 22,99€)

FINAL FANTASY Ⅸ je legendárne japonská RPG hra. Hlavným hrdinom hry je mladý zlodej Zidane Tribal, ktorý sa so svojou zlodejskou bandou Tantalus pokúsi uniesť Garnet, princeznú Alexandrie, avšak veci sa skomplikujú…

Grand Prix Story – 2,29 € (pôvodná cena 5,49€)

Grand Prix Story je strategická hra z dieľne Kairosoftu, v ktorej budete mať za úlohu vybudovať najlepší závodný tým.

Pocket Academy – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Pocket Academy je arkádova strategická hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe riaditeľa školy a budete mať možnosť vytvoriť si školu podľa vlastných predstáv.

Infinity Dungeon! VIP – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Infinity Dungeon! VIP je RPG hra s množstvom kúziel a špeciálnymi útokmi.

Door Kickers – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Hra Door Kickers vás postaví do úlohy veliteľa taktickej jednotky SWAT. Analyzujte situáciu, naplánujte si taktiku, vyberte zbrane a koordinujte viacerých vojakov pre splnenie vášho jediného cieľa, a tým je zachrániť všetkých rukojemníkov.

BlitzKeep – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

BlitzKeep je hra, v ktorej sa prelína pinball s RPG. Možno sa to zdá divná kombinácia ale vypadá, že funguje.

Braveland – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Braveland je ťahová stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Herný systém sa nesie v duchu ťahových stratégií. K dispozícii budete mať sedem jednotiek. Každá z nich je ohodnotená hviezdami. Limit 15-tich hviezd pre svoju armádu, vás donúti v neskorších fázach hry mierne taktizovať a dobre si rozmyslieť, koho v boji budete potrebovať najviac. Okrem samotných vojakov môžete vylepšovať vlastnosti svojho hrdinu, a to nielen získavaním levelov za súboje, ale aj brnením, prilbou, zbraňou a opaskom, ktoré nakúpite za našetrené peniaze. Do tretice váš výkon ovplyvnia aj samotné vlastnosti vášho hrdinu: sila, obrana, odolnosť voči kúzlam a energia. Tie zvyšujete každým levelom a aj vďaka svätyniam, ku ktorým sa dostanete po porazení nepriateľov.

macOS

Door Kickers – 3,49€ (pôvodná cena 19,99€)

Po verzii pre operačný systém iOS je hra Door Kickers v zľave aj pre počítače MAC.

Video GIF Creator – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Video GIF Creator je kompletné riešenie pre konverziu videa a obrázkov na animované GIF. Je navrhnutý tak pre potreby bežných používateľov ale i profesionálnych webových dizajnérov.

Adobe Photoshop Elements 2018 – 74,99€ (pôvodná cena 99,99€)

Adobe Photoshop Elements 2018 je určený bežným používateľom, ktorí s editáciou fotiek a videí len začínajú. Aplikácia v novej verzii ponúkne jednoduchý spôsob ich úpravy, usporiadania, vytváranie a ľahkého zdieľania. Tešiť sa môžete aj na jednoduché a prehľadné prostredie. Oproti predchádzajúcej verzii prináša celý rad zažitých aj nových, užitočných funkcií napr. hromadné úpravy, ktoré pridajú jas, farbu, ostrosť alebo efekty do viacerých fotiek naraz, urýchli prácu a zladí snímky do jednotného štýlu. Taktiež môžete použiť dotykové ovládanie. Zmeňte zamračenú tvár na úsmev, opravte prižmúrené oči a robte ďalšie rýchle opravy, aby na fotkách každý vyzeral čo najlepšie. Pridajte za vyfotený predmet alebo osobu rozmazané pozadie, ktoré vytvorí dojem rýchleho pohybu. Jednoduchší je aj výber vlasov, zvieracej srsti a ďalších jemných detailov. Stačí nakresliť približnú hranicu a aplikácia Elements sa postará o ostatné. 

LEGO Harry Potter Years 1-4 – 5,49€ (pôvodná cena 22,99€)  

V hre LEGO Harry Potter Years 1-4 navštívite známe miesta, ako je hrad Rokfort, Šikmá ulička a množstvo ďalších lokalít známych z filmov a kníh. Pri putovaní hrou sa vyšantíte v rade úloh, ktoré rovnako ako ich zažil Harry, budete sa učiť mágiu, vyvolávanie kúziel, prípravu elixírov, a hlavne – lietanie na metle! Jednoducho, budete sa skvele baviť asi v tom najroztomilejšom spracovaní Harryho Pottera vôbec.

Lego Batman – 5,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V úlohe legendárneho ochrancu Gotham City Batmana, ale i jeho brata v prevleku a v zbrani Robina, budete chytať celý rad nebezpečných zločincov i známych chrapúňov vrátane Jokera a Tučniaka, k čomu vám poslúži nielen široká ponuka zbraní a doplnkov, ale i rad obľúbených dopravných prostriedkov.

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

HD remake klasickej skákačky Castle of Illusion starring Mickey Mouse z roku 1990, ktorý je teraz v novom kabáte. Hra je prepracovaná od základov, s novým vizuálnom, novými prvkami hrateľnosti a príbehom, v ktorom musíte s Mickey Mousom preskákať tajomným hradom a zachrániť Minnie.

BioShock 2 – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Pokračovateľ akčnej série odohrávajúci sa v silne atmosférickom prostredí mesta Rapture, ktoré vzniklo ako nepodarený pokus o raj pre vyvolených s genetickým potenciálom podmorskou hladinou.   Vďaka experimentom s látkou ADAM však vznikla rada agresívnych či veľmi bizarných mutantov. Podmorské mesto sa tak stalo bizarným miestom plným mutantov, kde bezpečnostné systémy postupne zlyhajú a oceán si chce viať späť, čo mu kedysi patrilo. V tomto tvrdom svete budete nútený zapojiť všetky sily v boji o prežitie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.