Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Dvanáste tohtoročné vydanie zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre operačný systém iOS hernú RPG triológiu Infinite Blade a populárnu hru z 80. rokov minulého storočia R-Type. Pre počítače Mac je v akcii obľúbená stratégia Civilization VI.

iOS

ReliCam – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

ReliCam je aplikácia na fotografovanie a kamerovanie ktorá podpopuruje manuálne nastavenie zaostrenia, rýchlosti uzávierky, zoomu alebo ISO. Aplikácia podporuje aj hodinky Apple Watch.

Construction Simulator 2 – 0,99€ (pôvodná cena 4,49€)

Construction Simulator 2 vás premení na stavbárov. Čaká vás stavanie budov a ciest v otvorenom hernom svete so strojmi a vozidlami značiek Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell, STILL, ATLAS, Mack Trucks, Meiller Kipper, and Kenworth. Začína sa s malým bagrom a autom na prevážanie materiálu a postupne s peniazmi pribudne aj lepšia technika a nové kontrakty. Čím rozmanitejšie vozidlá a stroje budete vlastniť, tým zaujímavejšie ponuky dostane. Najskôr to budú menšie zákazky a ak sa vám bude dariť premeníte vašu spoločnosť na stavebné impérium.

TouchPad – 5,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Premeňte váš iPhone alebo iPad na diaľkový ovládač počítača s klávesnicou a trackpadom. Podporované sú rôzne platformy: Windows, macOS, Linux a Rasberry Pi.

Asketch – 3,49€ (pôvodná cena 4,99€)

Asketch je jednoduchá a pritom všestraná aplikácia na kreslenie.

Avernum: Escape From the Pit HD – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avernum je RPG hra, ktorá vyšla aj pre počítače. Svet ovláda krutý cisár Hawthorn a všetci, ktorý sa mu postavia na odpor sú vyhostený do podzemných vulkanických jám Avernum. Tam už na vás čakajú monštrá a hady. Vašou úlohou je nevzdať sa a bojovať za nový národ a za vašu slobodu.

Runtastic Road Bike GPS PRO – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Jar sa nám pomaly rozbieha a prichádza čas vytiahnúť aj bicykle a ísť do prírody. Aplikácia Runtastic Road Bike GPS PRO premení váš iPhone na špičkový cyklopočítač, ktorý zaznamená vašu rýchlosť, priemerné tempo, maximálnu rýchlosť, vystúpané metre, metre dolu kopcom, zakreslí vašu cestu do mapy …

F1 2016 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Tento víkend sa začína nová sezóna Formuly 1 a v akciovej cene sa nám ocitla aj hra, možno škoda že pre iOS sme sa nedočkali zatiaľ nových sezón a hra prináša trate a pretekárov zo sezóny 2016.

R-TypeR- Type II – 0,99€ (pôvodná cena 2,29€)

R-Type je klasická horizontálna 2D strieľačka a jedna z najlepších hier z 80. rokov pre osembitové počítače. V hre ovládate vesmírnu loď a musíte sa prebojovať hordami nepriateľov na koniec každého levelu a poraziť odolného bossa. Tento víkend máme v akciovej cene pôvodnú hru R-Type tak aj pokračovanie R-Type II.

Infinity Blade, Infinity Blade II, Infinity Blade III – 1,09€ (pôvodná cena 6,99€, 6,99€ a 7,99€)

Populárna herná trilógia Infinity Blade pre iPhone a iPad je dnes v akciovej cene. Séria už od svojho počiatku v roku 2010 posúvala hranice grafických možností mobilných platforiem a dlho predstavovala akýsi vizuálny štandard 3D hier pre iOS. Napokon aj samotný Apple hry s obľubou používal vo svojich propagačných materiáloch, či počas produktových prezentácií.  Aj keď tretia a zatiaľ posledná časť vyšla už pred takmer tromi rokmi, hry majú stále čo ponúknuť nielen pre fanúšikov bojoviek s RPG prvkami.

Big Photo – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€) 

Aplikácia Big Photo je určená hlavne na zmenu veľkosti alebo orezanie fotografií.

The Tiny Bang Story – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

Život na malej planéte bol pokojný a bezstarostný, až kým nenastala veľká katastrofa – malá planéta bola zasiahnutá meteorom! Svet sa rozpadol a teraz jeho budúcnosť závisí len od vás! Použite vašu predstavivosť a kreativitu s cieľom obnoviť planétu. V hre The Tiny Bang Story budete musieť opraviť rôzne stroje a mechanizmy, ale aj riečiť rôzne hádanky.

macOS

Civilization VI – 32,99€ (pôvodná cena 59,99€) 

V strategickej hre  Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Earth 3D – Amazing Atlas – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte množstvo fascinujúcich a užitočných informácii o našej planéte pomocou aplikácie Earth 3D – Amazing Atlas. Aplikácia zobrazuje 3D model Zeme, mapy, nočnú oblohu,  viac ako 2600 rôznych objektov, atlas zvierat a rastlín …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.