Výraznej aktualizácie pre MacBook Pro sa tento rok nedočkáme

Final Cut Pro X MacBook Pro

Podľa najnovších informácií z výrobného reťazca by sme sa v roku 2018 nemali tešiť na väčšie zmeny pre MacBook Pro.

So správou prišiel server DigiTimes, ktorý sa odvoláva na zdroje priamo vo výrobnom reťazci v Číne. Podľa nich MacBook Pro v dohľadnej dobe nečakajú významné aktualizácie – to však ešte nevylučuje upgrade na novšiu generáciu Intel čipov, prípadne cenový pokles.

Vzhľadom na to, že za poslednú veľkú aktualizáciu je považovaný redizajn z konca roku 2016, ktorý okrem iného pridal Touch Bar a novú klávesnicu, je celkom logické, že od ďalšieho takého modelu máme ešte minimálne dva roky. Minulý rok Apple priniesol najnovšie Kaby Lake procesory a stiahol s nimi aj cenu MacBookov. A to len niečo vyše polroka po predstavení originálnych modelov.

Je celkom možné, že to isté nás čaká aj toto leto. Keď však berieme do úvahy neustále oneskorenia, s ktorými sa procesory Intelu dostávajú na trh a taktiež dlhú dobu implementácie od Applu, bude lepšie sa na aktualizácie v tomto roku príliš nespoliehať.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.