Uniknutá databáza neobsahuje zmienky o nových iPadoch ani nabíjačke AirPower

Trapas, ktorý sa udial Applu v uplynulých hodinách, potvrdzuje aj to, čo sme počuli o nových iPadoch pred pár dňami.

Napriek očakávanému refreshu iPadov Pro, ktoré by mali dostať nový celoplošný displej, to nevyzerá, že by sme sa ich dočkali dnes. Hoci sa analytici zhodujú v designe na spôsob iPhone SE a prítomnosťou USB-C konektoru, uniknutá databáza Applu nehovorí nič o týchto zariadeniach.

Najnovším tabletom v ponuke je len tohtoročný 9.7-palcový iPad, ktorý Apple predstavil ešte na jar tohto roka. Pozoruhodné na databáze je aj, že v nej nevidíme zmienky o nabíjačke AirPower, ktorej osud ostáva naďalej nejasný. Spoločnosť predstavila túto nabíjačku už pred rokom po boku iPhone X a predvádzala ju ako prvú bezdrôtovú nabíjačku, ktorá dokáže nabíjať tri zariadenia naraz: iPhone, Apple Watch a AirPods.

Ani po roku sme sa ale nabíjačky nedočkali, hoci to podľa doterajších správ vyzeralo, že by ju Apple mohol začať predávať už v čase eventu alebo dokonca pár dní pred ním. Očakávame však, že dnes budeme o tejto nabíjačke počuť konečne trochu viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.