Únik informácií pokračuje: Tieto obaly bude Apple predávať k iPhone XS a iPhone XS Max

iPhone XS leak

Keď sa darí, tak sa darí a Applu nielen, že unikli názvy chystanej trojice iPhonov, ale unikli aj farebné a kapacitné verzie a dokonca sme sa dočkali potvrdenia nárastu displeja u Apple Watch. A únik pokračuje.

V XML sitemape spoločnosti Apple sa totiž nachádzajú odkazy na všetky first-party ochranné puzdra pre chystané modely iPhone XSiPhone XS Max. V ponuke nájdeme celkom širokú ponuku silikónových aj kožených puzdier pre oba modely, ako aj kožené knižkové obaly. Z uniknutej databázy už vieme, že Apple chystá uviesť na trh naozaj slušné množstvo farebných prevedení.

iPhone XS:

  • Silicon Case: Čierna, levandulová šedá, biela, polnočná modrá, horizontálna modrá, nektarínková, piesočná ružová, kamenná, Product(RED)
  • Leather Case: Tmavošedá, čierna, lesná zelená, polnočná modrá, kapská modrá, pivoňková ružová, sedlová hnedá, Product(RED)
  • Leather Folio: Čierna, lesná zelená, kapská modrá, pivoňková ružová, Product(RED)

iPhone XS Max:

  • Silicon Case: Čierna, levandulová šedá, biela, polnočná modrá, horizontálna modrá, nektarínková, piesočná ružová, kamenná, Product(RED)
  • Leather Case: Tmavošedá, čierna, lesná zelená, polnočná modrá, kapská modrá, pivoňková ružová, sedlová hnedá, Product(RED)
  • Leather Folio: Čierna, lesná zelená, kapská modrá, pivoňková ružová, Product(RED)

Okrem toho majú byť do ponuky nahodené aj puzdra tretích strán, konkrétne chystá Apple uviesť do predaja puzdra Otterbox Statement Series Case a Otterbox Traction Series pre iPhone XS a iPhone XS Max, ako aj dvojicu ochranných doplnkov na obrazovku od Belkinu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.