Steny Apple Parku sú až príliš priehľadné, narážajú do nich zamestnanci

Architektonický minimalizmus nového Apple sídla má aj svoje temné stránky. Čerstvo presťahovaní zamestnanci majú kvôli skleneným panelom často problém rozlišovať priestor.

Podľa nedávneho článku od Bloombergu sa zamestnancom opakovane stávajú incidenty, v ktorých narazia do sklenených panelov rozdeľujúcich jednotlivé kancelárie. To, že sú počas chôdze častokrát prilepení k svojmu iPhonu, veciam rozhodne nepomáha.

Niektorí zamestnanci začali situáciu riešiť po svojom a steny kancelárií si polepili poznámkovými lístočkami. To sa ale bije s estetikou samotnej budovy a Apple tieto dekorácie veľmi rýchlo zakázal. Podľa ostatných svedkov sú momentálne steny označené inými značkami.

Takto vyzerajú steny jednotlivých kancelárskych priestorov v Apple Parku. Zdroj: Wired

Nejde pritom o prvý prípad, kedy mal Apple problémy so svojim priehľadným sklom. V roku 2011 spoločnosť zažalovala 83-ročná žena, ktorá si po náraze do sklenenej steny Apple Storu zlomila nos. Prípad bol stiahnutý o dva roky neskôr, Apple to však nakoniec nestálo ani cent.

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.