Séria Infinity Blade končí, na App Store ju už nenájdete

Jednu z najznámejších iOS hier si od dnes už nezahráte. Epic ruší podporu a sťahuje Infinity Blade z obehu.

Vývojár na svojom blogu oznámil koniec hernej série, ktorá odštartovala moderné 3D hry na smartfónoch. Dôvodom je čoraz zložitejšie udržiavanie podpory, vzhľadom na neustále rastúce portfólio firmy. Za ostatné mesiace sa pozornosť Epicu totiž uberala skôr smerom k mega populárnemu titulu Fortnite, ktorý je momentálne jednou z najziskovejších hier vôbec.

Z App Storu budú tak odstránené všetky tri časti Infinity Blade, vrátane akýchkoľvek in-app nákupov a hry už nebudú dostávať žiadne ďalšie updaty. Ak ich však už máte zakúpené, v aktuálnej podobe si ich stiahnete aj naďalej. Otázna však bude podpora do budúcna, s príchodom nových zariadení a verzií iOS. Epic však nevylučuje, že sa séria môže v nejakej forme v budúcnosti vrátiť.

Prvý diel Infinity Blade, vtedy známy ešte ako Project Sword, bol predstavený v roku 2010, spolu s iPhonom 4 a ponúkol na vtedajšiu dobu neuveriteľnú grafiku postavenú na Unreal Engine 3.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.