Nabíjacia podložka AirPower by mohla vyjsť už budúci mesiac

Bezdrôtová nabíjacia podložka od Applu by mohla konečne uzrieť svetlo sveta. Už v marci.

Ak ste náhodou na AirPower zabudli, vôbec by sme vám to nezazlievali. Apple ju oznámil v smršti noviniek na minulom septembrovom evente a ihneď bola zatienená novými iPhonmi, Apple Watch a neskôr aj HomePodom. Dôvodom však bol jej neskorý dátum vydania. Podobne ako mnoho nových produktov, na trh sa mala dostať až o niekoľko mesiacov po odhalení.

A AirPower ani dva mesiace do nového roka nemá oficiálny dátum vydania. Podľa najnovších informácií od japonského blogu Mac Otakara by sa však mohla začať predávať niekedy v priebehu budúceho mesiaca. Správa tým potvrdzuje predošlé zmienky od The Apple Post.

airpower apple

Nabíjačka bude schopná dobíjať tri Apple zariadenia súčasne – iPhone 8/X, Apple Watch Series 3 a slúchadlá AirPods. V prípade AirPodov však budete potrebovať ich novú verziu s obalom, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie. Ten bol tiež letmo zmienený v septembri a podľa Apple Post by sa mal do predaja dostať spolu s podložkou.

AirPower by však podľa odhadov nemalo byť práve najlacnejšie príslušenstvo. Predávať by sa podľa informácií z poľských eshopov mal v prepočte za sumu 200 dolárov. Hovoriť sa pomaly začína aj o druhej generácií AirPodov, ktoré by mali priniesť podporu pre hands-free príkaz Hey Siri.

Bloomberg: Apple predstaví AirPods 2 už tento rok

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.