iSkysoft Toolbox – ako odblokovať iPhone XS bez hesla

Hľadáte správny spôsob, ako odblokovať váš iPhone XS bez hesla? Keď zlyhajú klasické postupy cez iTunes alebo iCloud, existuje ešte riešenie od vývojárov z iSkysoftu – Toolbox-Unlock. Ak sa vám podarilo zabudnúť heslo na vaše iOS zariadenie a následne ho zablokovať, stačí nasledovať nasledujúci jednoduchý návod.

Krok 1 – pripojte iPhone XS cez USB a kliknite na “Unlock”. 

Krok 2 – zobrazí sa vám obrazovku na spustenie odblokovacieho procesu

Krok 3 – teraz musíte reštartovať váš iPhone do DFU módu. iSkysoft Toolbox vám dá inštrukcie ako na to.

Krok 4 – v tomto kroku musíte stiahnuť firmvér špeciálne pre váš model iPhonu. Aplikácia sama navrhne vhodný firmvér, ak to nie je presné, výber môžete upraviť. Následne už len kliknete na “Download”.

Krok 5 – po stiahnutí firmvéru kliknite na “Unlock Now”.

Krok 6 – práve prebieha odblokovane vášho iPhonu, ktoré môže trvať niekoľko minút.

Je ešte potrebné upozorniť, že obídenie vášho kódu znamená odstránenie všetkých dát z iPhonu. Nanešťastie, neexistuje spôsob ako obísť kód bez straty dát. S iSkysoft Toolboxom je však celý proces jednoduchý a rýchly.

Ak aj vás zaujal tento softvér, stačí navštíviť oficiálne stránky a vyskúšať ho: iSkysoft Toolbox – Unlock (iOS). V rámci špeciálnej vianočnej akcie ho teraz navyše môžete dostať za 9,95 USD.

komentáre
  1. Kravina. Toto vsetko zvladne aj iTunes. Ak nieco nefunguje vacsinou staci mat aktualnu verziu a obcas vadi, ak ma ntb/pc len user prava. Ak uzivatel nevie spustit DFU mod na 99% je chyba medzi stolickou a klavesnicou. Ak to naozaj nejde, tak ide o hw chybu a nepomoze ziaden iny sw. Zbytocne vyhodene peniaze.

    0
    0
  2. Je to kravina, ako pise kolega. tento “Software” je kus hovna zabaleneho do pekneho interface, stiahnut FW z ipsw.me a nasledny DFU restore zvladne aj bezne mierne retardovany jedinec.

    vacsia kravina by bola uz len za peniaze stiahnute instruktazne video s nazornou ukazkou, ako stiahnut iOS z ipsw.me a spravit DFU restore v iTunes.

    bullshit

    0
    0
  3. ale vyvojarom iSkySoftu navrhujem (Macblog s nimi je urcite v kontakte, ked tu tento hnoj propaguju) par napadov na nove hovna:

    – ako odomknut auto, ked som kluce nechal vnutri (rozbit okno, vybrat kluce, kupit a nechat si zalozit nove okno)

    – ako sa dostat do vyknuteho bytu (pred vymknutim staci mat platnu poistku, nechat pusteny plyn, poziarnici vas vyvezu cez okno po rebriku)

    – aplikaciu na zobrazenie portalu http://www.macblog.sk (nech to stoji aspon 8.99, spustit Safari s homepage http://www.macblog.sk a spustat to po starte)

    ak ma este nieco podobne relevantne napadne, dam vediet. Holt ide dovolenkova sezona, nieco sa pisat musi no …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.