iPhone XS, XS Max a Apple Watch 4 sú už v predaji aj u nás

iPhone XS and XS Max

Apple dnes zahájil oficiálny predaj nových zariadení aj v druhej vlne krajín. Dvojica iPhonov a nové hodinky sa už dajú kúpiť aj u nás.

Pokým v Čechách môžu zákazníci využiť služby oficiálneho apple.com online obchodu, na Slovensku musia zákazníci nakupovať cez autorizovaných predajcov alebo iné obchody s elektronikou. 

Cena pre menší iPhone XS začína 1 179 eurách za 64 GB a väčší iPhone XS Max na 1 279 eurách. S vyššími kapacitami cena rastie, až do výšky závratných 1 679 eur za 512 GB model. Zásoby sú ako každý rok pomerne obmedzené, no risknúť to môžete návštevou miestnej predajne, možno sa vám kus ujde.

Čo sa týka operátorov, Telekom má na svojom eshope takmer všetky modely stále dostupné prostredníctvom poradovníka, do ktorého sa treba zaradiť. Orange má na stránke len zopár modelov v šedej a zlatej, no všetky sú označené ako nedostupné.

O2 je na tom veľmi podobne4ka zatiaľ novinku nepredáva. 

Rovnako sa dnes po polnoci spustil aj predaj Apple Watch Series 4. Tie sú u nás dostupné len v hliníkovej verzii bez LTE. Oceľové modely dú totiž všetky vybavené mobilnou konektivitou, ktorú u nás zatiaľ nepodporuje žiaden operátor.

Menší 40mm model zoženiete za 429 eur a väčší 44mm model o pár desiatok viac, 459 eur.

Nové iPhony aj Apple Watch už máme aj u nás v redakcii a v najbližších hodinách sa môžete tešiť na naše prvé dojmy z oboch zariadení. Sledujte MacBlog.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.