Final Fantasy XV: Pocket Edition sa už dá predobjednať, vyjde 9. februára

Na App Store sa objavila možnosť predobjednať si vreckovú verziu herného blockbusteru FF XV. Prvá epizóda je zadarmo.

Final Fantasy XV: Pocket Edition je mobilnou verziou rovnomennej konzolovej hry, ktorá svet najnovšieho dielu FF ságy prináša aj na obrazovky iPhonov a iPadov.

Hra je po obsahovej aj príbehovej stránke totožná so svojim väčším bratom – jediným rozdielom je ovládanie šité na mieru dotykovým obrazovkám a jednoduchší, komiksovejší grafický štýl. Rovnako ako vo verzii pre PS4 a Xbox One sa ujmete princa Noctisa a jeho priateľov na ceste plnej nepriateľov a nebezpečenstiev.

Hra sa už dá predobjednať na App Store, prvá z desiatich epizód bude pritom bezplatná. Za druhú až tretiu kapitolu následne zaplatíte 99 centov a zvyšné kapitoly od 4 po 10 vás vyjdú každá na 3,99 dolárov. K dispozícii bude aj balíček všetkých kapitol za 19,99 dolárov.

Na predobjednávku potrebujete mať nainštalované iOS 11.2. Výhodou je, že po vydaní hry, 9. februára, sa vám sama stiahne a nainštaluje na vaše zariadenie. Na jej spustenie budete potrebovať iPhone 6s, iPad Pro, iPad (5. gen), iPad Air 2, iPad Mini 4, alebo novší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.