Apple rozposlal novinárom pozvánky na WWDC 2018

WWDC 2018

Apple dnes prekvapil viaceré zahraničné médiá, keď im do redakcií poslal obálku s pozvánkou na tohtoročnú WWDC. Spoločnosť tak zároveň potvrdila, že keynote bude organizovať v pondelok 4. júna/června o 19:00 SELČ.

O náplni tohtoročnej WWDC môžeme len špekulovať, no je samozrejmosťou, že na evente uvidíme nový macOS 10.14 a iOS 12, ako aj systémy watchOS 5tvOS 12. Apple by sa mal tento rok sústrediť najmä na optimalizáciu svojich systémov a na vyladenie chýb, vďaka čomu by mali priniesť menej noviniek, než minuloročné verzie operačných systémov od Applu. Tiež sa špekuluje o možnom predstavení nových produktov. Zahŕňať by to malo nový iPad Pro, ako aj iPhone SE s tvarovaným Retina displejom po vzore iPhonu X.

Rovnako sú v kartách aj možné upgrady či predstavenie nových počítačov Mac, ku ktorým by mohol patriť úplne nový Mac Pro a aktualizovaný lacnejší MacBook Air. Tiež je možné, že Apple začne predávať bezdrôtovú nabíjačku AirPower, ktorú predstavil po boku iPhonu X, 8 a 8 Plus, a ktorá umožňuje nabíjať tri zariadenia naraz – iPhone, AirPods a Apple Watch Series 3 alebo novšie.

Samotná konferencia WWDC sa bude tento rok odohrávať v McEnery Convention Center v San Jose, kde sa konal aj minulý ročník. Dôvodom pre presun do San Jose zo San Francisca je najmä vzdialenosť. Stredisko je totiž bližšie ku Cupertinu, než Moscone West.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.