Apple prehral boj o Baracka Obamu

Bývalý americký prezident Barack Obama už niekoľko mesiacov viedol diskusie s Apple a Netflixom o možnej spolupráci, ktorej výsledkom by boli seriály a filmy pre niektorú z týchto firiem.

Podľa serveru The New York Times nakoniec Barack a jeho manželka Michelle podpísali niekoľkoročnú dohodu s Netflixom, pod hlavičkou ktorého vyjde niekoľko projektov. Zahŕňať by mali jeden hraný seriál, jeden reality seriál, jeden dokumentárny seriál, viaceré dokumentárne filmy a jeden celovečerný film. Ex-prezident verí, že práve vďaka spolupráci s Netflixom sa jeho tvorba dostane medzi milióny užívateľov v USA aj mimo nej. Veľkou výhodou Netflixu tiež je, že je hardvérovo-agnostický, zatiaľ čo služby Apple TV a Apple News sú dostupné len vo vybraných regiónoch a výhradne na zariadeniach od Applu.

Programy, o ktorých výrobu sa postará Obamova produkčná spoločnosť Higher Ground Productions, budú rozoberať rôzne problémy a témy, ktorým čelil Obama počas svojich 8 rokov vo funkcii. Obama tiež dodal, že neplánuje obsah použiť na to, aby rozpútal antikampaň voči Trumpovi alebo konzervatívnym médiám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.