Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 40. týždni môžete nájsť v akciovej cene pre operačný systém iOS dve fitness aplikácie a pre počítače Mac je v akcii populárna hra Trine, alebo aplikácia, ktorá vám pomôže spravovať okná na pracovnej ploche – Magnet.

iOS

DesignLab Studio – zadarmo namiesto 3,49 €

DesignLab Studio je editor fotografií, ktorý ponúka množstvo prispôsobiteľných šablón, druhov písma, efektov, filtrov … vďaka ktorým môžete vytvoriť napríklad vizitky, pozvánky k rôznym typom osláv a udalostí, obrázky s vodoznakom …

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/designlab-studio/id688319243?mt=8]

Just 6 Weeks – 0,49 € namiesto 2,29 €

Aby ste sa dostali do formy potrebujete len túto aplikáciu, 10 minút času trikrát týždenne, miesto na cvičenie a váš iPhone.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/just-6-weeks/id580878681?mt=8]

Fitness and Bodybuilding – 0,49 € namiesto 2,99 €

Fitness and Bodybuilding je profesionálna aplikácia, ktorá poskytuje vopred nastavené cvičebné plány pre kulturistiku a fitness.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/fitness-bodybuilding/id698154775]

Goat Simulator – 1,09 € namiesto 5,49 €

Hra Goat Simulátor celý o tom, ako napáchať čo najviac deštrukcie, ktorú je vôbec koza schopná napáchať. Dá sa to porovnávať s old-school “skejtovou” hrou, akurát, že namiesto skatera ste… kozou, a namiesto robenia trikov… ničíte všetko, čo sa dá. Ničte veci so štýlom, robte otočky počas naberania vedra na rohy pri skákaní z okna, a získavajte čo najväčší počet bodov!

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/goat-simulator/id868692227]

Rune Gems – Deluxe – zadarmo namiesto 3,49 €

Rune Gems – Deluxe je logická hra, v ktorej bude vašou úlohou usporiadať vedľa seba dlaždice s rovnakou farbou, akonáhle ich máte vedľa seba tri zmiznú a vy dostanete body …

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/rune-gems-deluxe/id563177688?mt=8]

macOS

Magnet – 1,09 € namiesto 5,49 €

Spravovanie okien na ploche je na Macu jedna zo slabších oblastí. Od uvedenia OS X Lion, ktorý priniesol možnosť zväčšiť okno na celú obrazovku nám Apple nepriniesol v novších verziách systému žiadne podstatné novinky. Tento spôsob je dobrý, pokiaľ sa sústredíme na prácu s jedným oknom alebo aplikáciou. Pokiaľ si chcete rozdeliť pracovnú plochu je aplikácia Magnet určená pre vás. Teraz si môžete okná prinúť ku krajom obrazovky.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/magnet/id441258766?mt=12]

Trine – 2,29 € namiesto 10,99 €

Okúzľujúca trojrozmerná 2D akcia z fantasy sveta, kde ovládate tri postavy pri boji s monštrami, ktoré ohrozujú kráľovstvo. Kúzelník vytvára objekty, zlodej využíva svoju rýchlosť a presnosť, bojovník je zase ideálny na deštrukciu. Hra stavia obzvlášť na fyzikálnom modely, ktorý slúži ako na riešenie puzzle, tak na boj s nepriateľmi.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/trine/id411903084?mt=12]

Document Reader – zadarmo namiesto 14,99 €

Aplikácia Document Reader je jednoduchá čítačka dokumentov, ktorá podporuje nasledovné typy súborov:

• Open XML, XPS a OXPS, Microsoft VISIO, Microsoft Works WPS, Corel WordPerfect WPD, Microsoft Outlook Winmail.dat, Adobe PDF …

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/document-reader/id1203571993?mt=12]
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.