Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

Aj 21. víkend sme si pre vás pripravili zoznam zlacnených aplikácií pre iPhone, iPad a počítače Mac. Tento týždeň je aplikáciou týždňa v App Store logická hra “klocki”. Okrem nej sa v akciovej cene ocitlo niekoľko zaujímavých hier. Pre počítače Mac je v zľave hra Middle-earth: Shadow of Mordor a pár utilít.

iOS

Severed – 3,49 € namiesto 6,99 €

V hre sa prevtelíte do jednorukého bojovníka, ktorý sa vydá hľadať svoju rodinu. Severed bola ocenená titulom najlepšia hra roku 2016 pre iPad.

Alto’s Adventure – 1,09 € namiesto 4,99 €

V hre sa pustite do snowboardingového dobrodružstva v krásnych alpských kopcoch.

Teeny Titans – Teen Titans Go! Figure Battles – 1,09 € namiesto 3,99 €

Teeny Titans je bojová RPG hra, v ktorej postavíte svoj tím super hrdinov tvárou v tvár v bitkách proti súperom. Vašou úlohou bude získať všetkých 77 super hrdinov a dokončiť špeciálne misie v meste Jump City.

Lumino City – 1,09 € namiesto 4,99 €

Hra Lumino City je nádherná logicko – dobrodružná hra plná fascinujúcich mechanizmov a logických hádaniek. Vašou úlohou bude nájsť správcu mesta, ktorého uniesli.

Captain Cowboy – zadarmo namiesto 1,09 €

Hra Captain Cowboy je logická hra umiestnená do obrovského bludiska na asteroidoch.

Assassin’s Creed Identity – 0,99 € namiesto 4,99 €

Hra je postavená na engine Unity a aj vďaka nemu sa bude vaša postava pohybovať v plne 3D prostredí. V ňom si budete môcť vytvoriť vlastného assassina a vrátiť sa do renesančného Talianska, kde na vás budú čakať desiatky úloh a sloboda pohybu verná sérii Assassin’s Creed.

Human Resource Machine – 1.09 € namiesto 4,99 €

Human Resource Machine je logická hra pre expertov. V každej úrovni vám dá prácu váš šéf. Automatizujte je naprogramovaním svojho administratívneho pracovníka. Ak sa vám to podarí, budete povýšený do ďalšej úrovne vo veľkej kancelárskej budove.

Samorost 3 – 1,09 € namiesto 4,99 €

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentoraz sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek (hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

“klocki” – zadarmo namiesto 1,09 €

“klocki” je aplikáciou týždňa na App Store. Je to logická hra, v ktorej bude vašou úlohou spojiť dokopy rôzne typy liniek.

Machinarium – 1.09 € namiesto 4,99 €

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie spústy hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín…

Duet Display – 10,99 € namiesto 20,99 €

Aplikáciu Duet Display sme vám predstavili v jednej z našich recenzií. V skratke, Duet Display vám umožní premeniť váš iPhone alebo iPad na ďalší monitor.

Onirim – Solitaire Card Game – zadarmo namiesto 1,09 €

Onirim je zaujímavá kartová hra na štýl populárneho solitéru.

Oilist – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia Oilist premení vaše fotografie na impresionistické alebo abstraktné umelecké diela. Aplikácia používa technológiu počítačového videnia, takže výsledné obrázky sú vždy iné.

Morphopolis – zadarmo namiesto 1,99 €

Spoznajte svet hmyzu v tejto logicko – dobrodružnej hre.

Never Alone- Ki Edition – 1,09 € namiesto 4,99 €

V hre Never Alone: Ki Edition sa ocitnete v malebnom prostredí Aljašky, kde spoznáte tamojšiu prírodu a aj ľudí.

Don’t Starve- Shipwrecked – 1,09 € namiesto 4,99 €

V survival hre Don’t Starve sa chopíte vedca, Wilsona, s ktorým musíte len jediné – prežiť, a to čo najdlhšie. Ocitnete sa na tropickom ostrove na ktorom musíte dávať aby vás nezabili nebezpečné šelmy.

SteamWorld Heist – 5,49 € namiesto 10,99 €

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Botanicula – 1,09 € namiesto 4,99 €

Botanicula je humorom naplnená dobrodružná hra od tvorcov hier ako Machinarium alebo Samorost.

Päť priateľov, malých stromových tvorov, sa vydalo na cestu, aby zachránili posledné semeno z ich domovského stromu, ktorý je zamorený zlými parazitmi.

Crazy Taxi – zadarmo namiesto 4,99 €

Hra Crazy taxi je bláznivé dobrodružstvo, v ktorom sa ako vodič taxíku budete snažiť zarobiť peniaze. Taxameter beží a vy musíte zvoliť najrýchlejšiu možnú trasu…

macOS

Middle-earth™- Shadow of Mordor™ – 16,99 € namiesto 32,99 €

Middle-earth: Shadow of Mordor prináša dynamické herné prostredie, kde hráč rozvíja svoj osobný plán pomsty a tým si postupne podmaňuje celý Mordor. Hra začína v noci Souronovho návratu do Mordoru, kedy jeho Čierni kapitáni brutálne popravia hraničiara od Čiernej brány. Hráč sa stane Talionom, hraničiarom, ktorý prišiel o svoju rodinu a všetko, čo mu bolo drahé. Hraničiarom, ktorý je oživený Duchom pomsty. V priebehu svojej cesty za pomstou potom odkrýva tajomstvo Ducha, ktorý ho ovláda a objavuje pôvod známych prsteňov.

AppLocker – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia AppLocker umožňuje zaheslovať ľubovolnú aplikáciu na Macu.

CloudMounte – 2,29 € namiesto 29,99 €

Aplikácia CloudMounter umožňuje pripojiť cloudové úložiská ako lokálne disky a pracovať s online súbormi rovnakým spôsobom, ako so súbormi uloženými na vašom pevnom disku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.