Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už dvanásty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS je pri príležitosti začiatku novej sezóny v zľave hra F1 2016 a okrem nej aj známa hra The War of Mine. Musíme ešte spomenúť vynikajúcu aplikáciu Magic Launcher Pro, ktorá je tento víkend zadarmo. Pre počítače Mac je zadarmo hra AirAttack, alebo nástroj na sledovanie pôvodu emailov.

iOS

Magic Launcher Pro – zadarmo namiesto 2,99 €

Widgety zobrazujú informácie z vašich obľúbených aplikácií. Svoje widgety nájdete v zobrazení Dnes. Stačí potiahnuť prstom doprava cez plochu, zamknutú plochu alebo centrum hlásení. Aplikácia Magic Launcher Pro je výkonný nástroj, ktorý vám prináša množstvo plne konfigurovateľných widgetov, v ktorých si môžete upraviť veľkosť a tvar ikon, text, či pozadie. Aplikácia ponúka aj správu nastavení ako rýchle zapnutie / vypnutie Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPS …

Party Hard Go – 1,99 € namiesto 6,99 €

V hre Party Hard Go sa ocitnete v koži človeka, ktorý je unavený zo susedov, ktorí majú hlasné večierky. Namiesto toho, aby ste zavolali políciu, dostali ste lepší nápad – zabiť pomocou svojho noža všetkých na párty. V tejto taktickej strat

TotalReader Pro – 0,99 € namieto 5,99 €

TotalReader Pro je jedna z najlepších aplikácií pre čítanie elektronických kníh a dokumentov v rôznych formátoch ako: * .fb2, * .epub * .mobi, * .azw * .prc * CHM, * .fbz, * .rtf, * .djvu, * .pdf, * XPS, kancelárske dokumenty: * .doc, * .docx, * .xls, * .xlsx, * .ppt, * .pptx, * .pages * .numbers * .key, * .cbr * .cbz * .cb7 * .cbt a zdroje: * .h * .c, .cpp *, * .m, * .java, * .cs …

Musemage – zadarmo namiesto 3,99 €

Musemage je aplikácia na kamerovanie a fotografoanie s množstvom funkcií. Umožňuje meniť farby alebo nastaviť filtre vo vašich video klipoch, môžete si pridať vlastnú hudbu, obsahuje manuálny režim …

OXENFREE – 3,99 € namiesto 4,99 €

V hre Oxenfree budete hrať za teenagera, ktorý privedie svojho nevlastného brata do párty na starom ostrove a nechtiac otvorí portál do strašidelnej minulosti ostrova.

F1 2016 – 3,99 € namiesto 9,99 €

Pri príležitosti prvých pretekov novej sezóny je populárna hra F1 2016 v akciovej cene. Obsahuje kompletnú sezónu 2016 so všetkými 21 okruhmi, 22 jazdcami a 11 tímami. Po prvýkrát sa tak môžete prejsť po novom mestskom okruhu Baku v Azerbajdžane.

This War of Mine – 1,99 € namiesto 14,99 €

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. Toto je úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne nového uhla.

Osmos – 0,99 € namiesto 4,99 €

“Hra roku pre iPad a vstúpila do siene slávy v App Store!”Ste malý organizmus, ktorý ak chce prežiť, musí absorbovať menšie organizmy. Ale treba dávať pozor na väčších predátorov!

iPhone verzia

iPad verzia

PINE GROVE – zadarmo namiesto 1,99 €

V hre PINE GROVE sa ocitnete v úlohe detektíva Johna, ktorý sa snaží vypátrať vinníka a jeho nezvestného brata.

Ticket to Ride – 1,99 € namiesto 6,99 €

V hre Ticket to Ride sa pustíte do stavby železníc naprieč kontinentmi.

OS X

Osmos – 1,99 € namiesto 4,99 €

Po verzii pre iOS zariadenia, je táto hra v akciovej cene aj pre počítače MAC.

AirAttack – zadarmo namiesto 0,99 €

AirAttack je arkádová hra, v ktorej v 10. misiách musíte zostreliť všetkých nepriateľov.

Mail Detective – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia Mail Detective sa snaží určiť geografický pôvod e-mailových správ v priečinku “Doručená pošta” pomocou geolokácie na základe analýzy hlavičky správ a IP adresy odosielateľa, a umožní vá pri neznámych odosielateľov sa rozhodnúť, ako vierohodná je správa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.