Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už desiaty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS sú v akcii populárne hry ako Limbo alebo Angry Birds Star Wars HD. Pre počítače Mac je tento víkend zľave akčná hra BioShock Infinite.

iOS

Puffin Browser Pro – 1,99 € namiesto 3,99 €

Internetový prehiadač pre iPhone a iPad, ktorý by mal byť podľa vývojárov rýchlejší ako Safari. Vďaka serverom Puffin Browser Pro podporuje dokonca aj technológiu Adobe Flash.

LIMBO – 0,99 € namiesto 4,99 €

Limbo je čiernobiela plošinová puzzle adventúra, ktorá stavia hráča do úlohy mladého chlapca, ktorý sa vydáva do nebezpečného sveta v snahe zistiť pravdivé informácie o osude svojej sestry.

Angry Birds Star Wars HD – 0,99 € namiesto 2,99 €

Pripojte sa k epickému dobrodružstvu s Angry Birds v legendárnom svete Star Wars! Používajte Silu, ovládajte svetelný meč a porážajte Pigtrooperov na intergalaktickej výprave od púští Tatooinu po hlbín Pig Star – kde musíte čeliť desivému Darth Vaderovi, Temnému pánovi prasiatok! Stanete sa Majstrom Jedi a obnovíte slobodu v galaxii.

iPad verzia

iPhone verzia

Reminder- Widget+ – zadarmo namiesto 1,99 €

V App Store je niekoľko aplikácií pre vaše pripomienky. Podľa vývojárov je Reminder- Widget+ jedna z najlepších. Ponúka integráciu s internetovým prehliadačom, svoje pripomienky môžete zdielať s priateľmi alebo rodinou a ponúka jednoduchý a konfigurovateľný widget.

Agenda- Widget+ – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia Agenda- Widget+ zobrazuje nadchádzajúce udalosti a navyše vám ukáže približný čas cesty na miesto udalosti a dokáže vás tam aj odnavigovať.

the Silver Bullet – zadarmo namiesto 4,99 €

the Silver Bullet je akčná stealth hra. Dostanete dve pištole, strieborné guľky a budete loviť príšery. V hre sa ocitnete v Južnej Amerike ako tajný agent odhalíte tajný projekt Prometheus.

Collect or Die – zadarmo namiesto 1,99 €

Collect or Die je rýchla retro plošinovka, ktorá sa odohráva vo vedeckom laboratóriu. Cieľ je jednoduchý, musíte pozbierať všetky mince v skúšobných komorách. Samozrejme to nebude ale jednoduché a v ceste vám budú stáť rôzne prekážky.

Love You To Bits – zadarmo nemiesto 3,99 €

Love You To Bits je roztomilá logická adventúra v ktorej preskúmate najpodivnejšie svety a planéty, plné hádaniek a skrytých objektov, ktoré musíte objaviť.

Talisman- Horus Heresy – 0,99 € namiesto 4,99 €

Talisman- Horus Heresy je digitálna stolová hra, ktorá sa odohráva vo vesmíre. V hre môžu až štyria hráči hrať za najväčších hrdinov v galaxii alebo za darebákov a pridať sa na stranu zradcov alebo lojálnych.

Biz Builder Delux – 0,99 € namiesto 4,99 €

Biz Builder Delux je strategická budovateľská stratégia, v ktorej bude vašou úlohou postaviť v meste obchodné impérium.

Perloo – zadarmo namiesto 0,99 €

Perloo je logická hra, ktorá vás núti premýšľať trochu inak. Pozrite sa ako skutočný svet ovplyvňuje ten virtuálny a naopak, ako ten virtuálny ovplyvňuje ten skutočný. Perloo sa hrá s fyzikou, kvantovou mechanikou, optikou pričom vytvorí svet so svojimi vlastnými pravidlami.

OS X

GrabIt – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia GrabIt vám pomôže pri vytváraní snímok obrazovky.

Fantastical 2 – Calendar and Reminder – 39,99 € namiesto 49,99 €

Populárny kalendár pre iOS zariadenia a počítače Mac, vrátane podpory pre Apple Watch.

Agenda- Widget+ – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia Agenda- Widget+ zobrazuje nadchádzajúce udalosti. V akcii je po verzii pre iOS aj verzia pre počítače Mac.

Beautiful Earth – zadarmo namiesto 2,99 €

Beautiful Earth je aplikácia, ktorá ponúka prekrásne pozadia plochy pre váš Mac.

BioShock Infinite – 9,99 € namiesto 19,99 €

Tretí BioShock: Infinite sa z morského dna presúva do vzdušného mesta Columbia. Nad oblakmi sa vznáša mesto, ktoré rovnako ako podmorské Rapture, sa zrodilo zo sna o dokonalej spoločnosti, založenej na nespútanej mysli človeka a vedy. Ako tomu ale býva, niečo sa opäť zvrtlo. Mesto Columbia je doslova postavené na levitujúcich balónoch, čo okrem všeobjímajúcej vody v predošlých dvoch dieloch Bioshocku hre dáva nový rozmer zo strachu z výšok a z nestability prostredia, ktoré sa z ničeho nič môže kedykoľvek prepadnúť do hlbín ničoty.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.