Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už ôsmy víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS sa opäť ocitli v akcii zaujímavé hry ako Monster Hunter, Assassin’s Creed Identity, Deus EX, alebo Oddworld. Pre počítače Mac je zadarmo vynikajúci správca súborov ForkLift.

iOS

ProCamera (iPad vezia, iPhone verzia) – 0,99 € namiesto 4,99 €

ProCamera je jedna z najlepších aplikácii na fotografovanie pre iOS zariadenia. Obsahuje množstvo funkcií, ktoré nenájdete v aplikácii Kamera v iPhone alebo iPade. Ponúka manuálne nastavenia, Low-light Mode, ktorý výrazne zlepšuje kvalitu fotiek a videa v slabo osvetlených priestoroch, alebo umožňuje ukladať fotografie vo formáte RAW.

SKRWT – 0,99 € namiesto 1,99 €

SKRWT je aplikácia na fotografovanie pre nadšencov, ktorý majú radi symetriu.

Sunfollower – 0,99 € namiesto 2,99 €

Aplikácia Sunfollower vám prezradí, kedy bude vychádzať a zapadať Slnko, akým smerom sa bude pohybovať na oblohe a to na akomkoľvek mieste a čase na Zemi.

iTranslate Voice – 0,99 € namiesto 6,99 €

Dokážete si predstaviť, že hovoríte do telefónu v jednom jazyku a budete počuť samého seba v inom? To je presne to, čo iTranslate Voice robí. Vďaka rozpoznávaniu hlasu nepotrebujete klávesnicu a aplikácia hovorí viac ako 40. jazykmi.

Sonny – 0,99 € namiesto 2,99 €

Sonny je strategická RPG hra, v ktorej budete musieť zachrániť svet pred mutantmi, zombie alebo beštiami.

“HOOK” – zadarmo namiesto 0,99 €

“HOOK” je minimalistická relaxačna logická hra.

MONSTER HUNTER FREEDOM UNITE – 6,99 € namiesto 14,99 €

Monsters Hunter Freedom Unite je totálnou peckou na poli iOS zariadení, kde budete loviť príšery od výmyslu sveta. Vyberiete si svoju postavu a vydáte sa na nekonečné púte za získavaním trofejí. Čím viac zabíjate, tým ste silnejší a môžete si vylepšovať svoju postavu, kupovať jej lepšie a inovatívnejšie zbrane…

Assassin’s Creed Identity – 0,99 € namiesto 4,99 €

Hra je postavená na engine Unity a aj vďaka nemu sa bude vaša postava pohybovať v plne 3D prostredí. V ňom si budete môcť vytvoriť vlastného assassina a vrátiť sa do renesančného Talianska, kde na vás budú čakať desiatky úloh a sloboda pohybu verná sérii Assassin’s Creed.

Nightgate – zadarmo namiesto 3,99 €

Hra ponúka 50 levelov, v ktorých sa musíte vyhnúť nepriateľom a preskúmať, čo sa nachádza za futuristickou krajinou nazvanou Nightgate.

Exacto – 0,99 € namiesto 2,99 €

Aplikácia Exacto ponúka fotografické nástroje, ktoré by sme hľadali skôr v aplikáciach určených pre počítače. Ponúka napríklad nástroj pero, vďaka ktorému môžete odstrániť nežiadúce pozadie.

Deus Ex GO – 0,99 € namiesto 1,99 €

Deus Ex GO je puzzle – špionážna hra, v ktorej ako tajný agent Adam Jansen budete hackovať, riešiť hádanky aby ste rozplietli tajné teroristické sprisahanie.

Launch Center Pro – 0,99 € namiesto 2,99 €

Zrýchlite svoje každodenné úlohy pomocou skratiek a odkazov aplikácii v prehľadnom widgete.

Due – 0,99 € namiesto 4,99 €

Aplikácia Due si bude pamätať všetky veci za vás. Opakovane pripomína všetky úlohy, ktoré nie sú splnené, taže je nemožné niečo zabudnúť.

GoodNotes 4 – 0,99 € namiesto 7,99 €

Aplikácia GoodNotes umožňuje robiť krásne ručne písané poznámky a komentovať ich na PDF dokumenty. Vďaka iCloudu sa budú dokumenty v GoodNotes automaticky synchronizovať medzi iPadom a iPhonom.

Oddworld- Munch’s Oddysee – 0,99 € namiesto 2,99 €

Ako by ste sa cítili, keby ste si zlomili nohu v nastraženej pasce, boli násilím odvlečený šialenými vedcami, zaviedli vám implantáty a začali vás loviť len tak pre zábavu? Nič moc že a toto sa stalo Munchovi hrdinovi tejto adventúry. Je na vás aby ste pomohli nájsť Munchovi cestu z tejto situácie. Ak sa dokážete dostať na slobodu a pripojí sa k vám kamarát Muncha Abe. A spoločne oslobodiť i ďalších väzňov.

Oddworld- Stranger’s Wrath – 0,99 € namiesto 2,99 €

V tomto bizarnom dobrodružstve budete objavovať skryté predmety a odhalíte neobvyklé tajomstvá. Prevtelíte sa do postavy Strangera, záhadného lovca odmien, ktorý loví vyhnancov a kriminálnikov. Prijmite úlohy od majiteľa Mongo River a odhaľte pravdu.

OS X

Civilization- Beyond Earth – 9,99 € namiesto 19,99 €

Civilization: Beyond Earth, pokračovanie obľúbenej série Civilization, nás tentoraz pozve na výlet na iné planéty, na ktorých budeme rozvíjať našu civilizáciu od základov a pasovať sa s miestnymi podmienkami a živočíchmi. Cieľom hráčov bude hlavne prežiť, ale popritom budú aj hľadať existenciu života na planétach a prípadne skúšať prvé kontakty s nimi. Dôležiou úlohou bude aj obnovenie spojenia so Zemou a nakoniec návrat domov.

ForkLift – zadarmo namiesto 19,99 €

ForkLift je populárny správca súborov SFTP / FTP pre Mac OS X, ktorý ponúka dva aktívne panely. Aplikácia sa inšpirovala zmámim programom Total Commander, ktorý pravdepodobne poznáte z operačného systému Windows.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?