Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už siedmy víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS sa akcii ocitlo niekoľko zaujímavých hier, ako FTL, Sid Meier’s Starships, Civilization Revolution 2 alebo XCOM- Enemy Within. Pre počítače Mac je zadarmo textový editor Document Writer Pro.

iOS

PhotoMarks – 0,99 € namiesto 2,99 €

Aplikácia PhotoMarks poskytuje jednoduché riešenie, ako chrániť vaše fotografie autorskými právami. Umožňuje pridať do obrázkov vodoznak a komentáre.

Tube for YouTube – zadarmo namiesto 0,99 €

Ak vás už omrzela oficiálna aplikácia YouTube od Googlu, môžete vyskúšať jej alternatívu.

Tadaa SLR – zadarmo namiesto 3,99 €

Aplikácia pridá bokeh efekt do vašich fotografií, ktorý veľmi jednoducho povedané rozostrí pozadie za hlavným objektom fotky. Okrem toho Tadaa SLR ponúka množstvo prednastavených fotografických efektov.

RadioApp – zadarmo namiesto 1,99 €

To, že iPhone nemá klasické FM rádio všetci už dávno vieme. Táto aplikácia umožňuje naladiť lokálne rozhlasové stanice.

Sid Meier’s Starships – 0,99 € namiesto 2,99 €

Sid Meier’s Starships je ťahová stratégia z prostredia hlbokého vesmíru, v ktorej dostanete na starosti flotilu vesmírnych lodí, s ktorou sa budete prebíjať cez ďaleké galaxie s cieľom dokončiť misie, chrániť ostatné planéty, ich obyvateľov a postaviť vlastné zostavenie planét.

Dead On Sight – zadarmo namiesto 0,99 €

V tejto hre  budete musieť v úlohe ostreľovača zachrániť obyvateľov vašeho mesta pred zombie.

Civilization Revolution 2 – 2,99 € namiesto 9,99 €

Civilization Revolution 2 je ťahová strategická hra. Vašou úlohou bude vybudovať slávnu ríšu, ktorá obstojí v skúške času.

FTL- Faster Than Light – 2,99 € namiesto 9,99 €

V hre FTL budete ovládať vesmírnu loď s cieľom zachrániť galaxiu, udeľovať príkazy posádke, určovať rozloženie energie a vyberať ciele v prípade boja. Loď sa dá vylepšovať alebo kúpiť nová a asistuje pri tom šesť rás.

XCOM®- Enemy Within – 2,99 € namiesto 9,99 €

V hre si vyberiete vlastný tím sa postavíte do boja proti mimozemšťanom.

Green Riding Hood – zadarmo namiesto 2,99 €

Green Riding Hood je krásna interaktívna kniha pre iOS zariadenia, ktorá má deti priviesť hravou formou k zdravému životnému štýlu. Je to veselá rozprávka o priateľstve, joge a myšlienke žiť zdravo.

Toca Kitchen – zadarmo namiesto 2,99 €

Toca Kitchen je hra, v ktorej môžu deti objavovať varenie a použivať svoju fantáziu. Čo sa stane keď rozmixujete mrkvu a potom ju dáte smažiť? Bude to mačke chutiť? Alebo aké je najobľúbenejšie jedlo býka?

Toby- The Secret Mine – 0,99 € namiesto 4,99 €

Toby je náročná logická plošinovka, ktorá je inšpirovaná hrami ako Limbo alebo Badland.

Motorsport Manager – zadarmo namiesto 0,99 €

V hre Motorsport Manager sa budú po okruhoch preháňať monoposty, a vy budete najímať i vyhadzovať jazdcov, budete viesť výskum a vyvíjať voz, skladať fungujúci tím a cestovať krížom krážom po svete.

OS X

Document Writer Pro – zadarmo namiesto 9,99 €

Aplikácia Document Writer Pro je textový editor, ktorý je navrhnutý tak, aby bolo písanie pohodlné a efektívne. Podporuje všetky najčastejšie používané formáty ako: PDF, RTF, DOC, TXT a ďalšie. Umožňuje vytvárať tabuľky, alebo vkladať obrázky.

EXIF App – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia EXIF je určená pre fotografov. Poskytuje informácie o fotografiách. Umožňuje napríklad  odstrániť EXIF metadata, ktoré obsahujú GPS súradnice miesta, kde bola fotografia zhotovená. Ďalej zobrazuje EXIF tagy ako ISO, rýchlosť uzávierky, model fotoaparátu.

Total Video Player – 4,99 € namiesto 14,99 €

Multimediálny prehrávač s podporou videí až do rozlíšenia 4K.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?