Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #05 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už piaty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS je v zľave aplikácia Knock, vďaka ktorej odomknete Mac pomocou iPhonu, alebo internetový prehliadač, ktorý môžete ovládať gestami – Hands-free Browser. Pre počítače Mac je akcii hra Trine a jej pokračovanie Trine 2 a navyše vo veľkej zľave sa ocitla aplikácia DiskZilla, ktorá oslavuje 2 000 00 stiahnutí.

iOS

Monogram – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia Monogram vám umožní vytvoriť si vlastné jedinečné pozadie plochy pre iPhone alebo iPad.

PDF Connoisseur – 0,99 € namiesto 13,99 €

PDF Connoisseur je all in one nástroj pre prácu s PDF súbormi. Aplikácia má množstvo funkcií ako editovanie, vytváranie, konvertovanie PDF súborov, ďalej umožňuje pridávať vodoznak, alebo synchronizovať súbory naprieč zariadeniami.

SteamWorld Heist – 4,99 € namiesto 9,99 €

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Quell Zen+ – 0,99 € namiesto 3,99 €

Quell Zen+ je logická puzzle hra, ktorá obsahuje 200 výziev.

Parallyzed – 0,99 € namiesto 2,99 €

Parallyzed je atmosférická dobrodružná plošinovka s unikátnou hrateľnosťou, ktorá sa odohráva v temnom, očarujúcom svete.

YoWindow – zadarmo namiesto 0,99 €

YoWindow je jedinečná aplikácia na predpoveď počasia so živou krajinou. Jej kúzlo spočíva v tom, že ak napríklad u vás sneží, tak sneží aj v YoWindow.

Knock – 2,99 € namiesto 4,99 €

S touto aplikáciou môžete odomknúť počítač Mac pomocou svojho iPhonu. Pokiaľ je Mac v dosahu bluetooth signálu, stačí len dvakrát zaklopať po displeji iPhonu…

Cleaner Pro – zadarmo namiesto 3,99 €

Aplikácia Cleaner Pro vyhľadá duplicitné kontakty, kontakty bez mena alebo telefónneho čísla,  v telefóne a pomôže vám urobiť v nich poriadok a pomocou jedného kliknutia urobí ich zálohu.

dB meter – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia meria hluk v okolí. dB meter je kalibrovaný podľa profesionálneho merača hluku OKTAVA 110A-PRO.

Hands-free Browser – zadarmo namiesto 1,99 €

Máte špinavé ruky? Vďaka tejto aplikácii môžete surfovať na internete bez dotyku obrazovky. Jo to fantastické napríklad pri varení. Aj pokiaľ máte mastné ruky, môžete na internete pozerať recept.

Incredible Box – zadarmo namiesto 2,99 €

Incredible Box je puzzle hra, v ktorej musíte premiestniť blok na správne miesto. Hra obsahuje až 50 levelov.

Roofbot- Puzzler On The Roof – zadarmo namiesto 2,99 €

Hra Roofbot- Puzzler On The Roof je aplikáciou týždňa na App Store. V hre budete sprevádzať Roofieho po strechách aby ste vyriešili hádanky s guličkami.

Cardinal Land – zadarmo namiesto 0,99 €

V hre Cardinal Land bude vašou úlohou poskladať farebné obrazy zvierat z geometrických tvarov.

OS X

Folx GO+ – 4,99 € namiesto 9,99 €

Folx GO+ je aplikácia na správu a organizovanie sťahovaných súborov z internetu. Ponúka viaceré zaujímavé možnosti, ako napríklad plánovač, tagy, kontrolu rýchlosti sťahovania a ďalšie.

Trine – 1,99 € namiesto 9,99 €

Okúzľujúca trojrozmerná 2D akcia z fantasy sveta, kde ovládate tri postavy pri boji s monštrami, ktoré ohrozujú kráľovstvo. Kúzelník vytvára objekty, zlodej využíva svoju rýchlosť a presnosť, bojovník je zase ideálny na deštrukciu. Hra stavia obzvlášť na fyzikálnom modely, ktorý slúži ako na riešenie puzzle, tak na boj s nepriateľmi.

Trine 2 – 1,99 € namiesto 9,99 €

Pokračovanie úspešného titulu Trine. Silný bojovník, šikovná zlodejka a zručný čarodejník sa vracajú a v hre Trine 2 ich čakajú nové dobrodružstvá, logické problémy a offline a online kooperácia pre troch hráčov. Okrem toho hrdinom pribudnú nové schopnosti a opäť nebudú chýbať pôvabné scenérie a animované prostredia. Levely budú rozsiahlejšie a nebudú chýbať silní bossovia.

DiskZilla – zadarmo namiesto 79,99 €

Aplikácia DiskZilla obsahuje osem nástrojov pre optimalizáciu výkonu vášho počítača Mac. Vyčistí HDD a zbaví vás nepotrebných dočasných súborov, vyhľadáva duplicitné súbory, optimalizuje a čistí operačnú pamäť, zbaví vás adwaru …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.