Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #04 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už štvrtý víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS sa roztrhlo vrece s aplikáciami na úpravu fotografií, najznámejšia bude pravdepodobne Pixelmator. Pre počítače Mac je zadarmo aplikácia TV for Youtube, ktorá umožňuje prehrávať videá z YouTube priamo aj na vašom smart televízore. Okrem ňej sa v akcii ocitli populárne nástroje na úpravu grafiky a fotografií Affinity Designer a Affinity Photo.

iOS

Six Pack Abs – zadarmo namiesto 2,99 €

Six Pack Abs vám pomôže sa dostať do formy. Aplikácia obsahuje množstvo cvikov, ktoré môžete vykonávať doma, vonku alebo v telocvični.

WaterMinder – zadarmo namiesto 2,99 €

WaterMinder je jednoduchá intuitívna aplikácia, ktorá sleduje váš denný príjem tekutín.

Pixelmator – 0,99 € namiesto 4,99 €

Pixelmator je výkonný grafický editor, ktorý má všetko, čo potrebujete – či ste fotograf, maliar alebo pracujete s grafikou. Medzi pokročilými nástrojmi nájdete napríklad možnosti selektívneho editovania farieb, pridávanie textu,vkladanie obrázkov alebo objektov, tvorbu vrstiev alebo štetce s rôznymi možnosťami. Ďalej môžete v aplikácii upravovať rozlíšenie obrázkov, vkladať filtre a efekty a Pixelmator ponúka aj funkciu “magnetické laso”, ktorú môžete poznať z Photoshop=u.

Brushstroke – 0,99 € namiesto 2,99 €

Aplikácia Brushstroke premení váše fotografie na krásne maľby.

Waterlogue – 0,99 € namiesto 3,99 €

Podobne ako Brushstroke aplikácia Waterlogue premení vaše fotografie, avšak tentokrát na akvarelové maľby.

Formulas – 0,99 € namiesto 1,99 €

Aplikácia Formulas je ďalšia z radu foto – aplikácií, ktorá ma za úlohu dať vašim fotografiám efekt, ako by boli zachytené starým analógovým fotoaparátom.

Bazaart – zadarmo namiesto 4,99 €

Pokračujeme s aplikáciami, ktoré majú za úlohu upravovať vaše fotografie a obrázky. Bazaart vám umožní vytvárať ohromujúce obrázky a koláže.

Animation Desk Ultimate – 0,99 € namiesto 19,99 €

Aplikácia Animation Desk Ultimate vám ponúkne neobmedzenú kreativitu pri vytváraní animácií. Animation Desk Ultimate obsahuje všetky pokročilé funkcie, ktoré budete potrebovať pri vytváraní animácii z vašich kresieb.

Speed PRO – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia Speed PRO meria vašu rýchlosť pomocou GPS a navyše obsahuje množstvo funkcií.

Procreate Pocket – 0,99 € namiesto 2,99 €

Procreate Pocket je aplikácia na kreslenie pre váš iPhone, pomocou ktorej môžete vytvoriť úžasné kresby.

Tayasui Color, a relaxing coloring book for adults – 0,99 € namiesto 2,99 €

Omaľovanky nie sú len pre deti. Relaxačná aplikácia, ktorá vyfarbí váš deň.

Space Trek – zadarmo namiest 2,99 €

V hre Space Trek ako kapitán Jay prevezmete kontrolu nad vesmírnou loďou na cudzej planéte. Budete sa musieť prebojovať cez nepriateľov aby ste zachránili preživších.

A Day In The Woods – zadarmo namiesto 1,99 €

A Day In The Woods je logicko – ťahová hra, v ktorej sa budete musieť vyhnúť desivej lesnej zveri pri zbieraní lesných plodov a kvetov.

Stickman Downhill – Motocross – zadarmo namiesto 1,99 €

Stickman Downhill – Motocross je jedna z najlepších “zjazdových” hier. V hlbokom lese sa spustite dolu kopcom na tých najrôznejších vozidlách od motoriek po štvorkolky, ale i na tankoch alebo závodných strojov poháňaných raketovým motorom.

Line Command – zadarmo namiesto 0,99 €

V tejto hre bude vašou úlohou bezpečne pristáť na vesmírnej materskej lodi.

Ghosts of Memories – 0,99 € namiesto 1,99 €

Ghosts of Memories je logicko – dobrodružná hra s 21. úrovňami v šiestich rôznych svetoch.

OS X

MoneyWiz 2 – 14,99 € namiesto 24,99 €

MoneyWiz 2 je aplikácia, ktorá má za úlohu spravovať vaše financie.

Affinity Photo – 39,99 € namiesto 49,99 €

Aplikácia Affinity Photo je jednou z kvalitných alternatív k Photoshopu. O jej schopnostiach svedčí aj ocenenie najlepšia aplikácia pre Mac OS za rok 2015. Obsahuje množstvo jednoduchých aj pokročilých nástrojov na rôzne úpravy. Vytvorená bola s ohľadom na rýchle retušovanie fotografií. Podporuje farebný model CMYK, prácu s formátom RAW, 16-bitovú úpravu, ako aj farebný gamut LAB. Nechýba ani podpora pre pluginy z Photoshopu a súbory typu PSD. Medzi funkciami sa nachádza aj dávkové spracovanie fotografií, tvorba panoramatických snímok, skladanie HDR snímok, či rastrové filtre a množstvo ďalších funkcií.

Affinity Designer – 39,99 € namiesto 49,99 €

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

TV for YouTube – zadarmo namiesto 3,99 €

Aplikácia TV for YouTube umožňuje prehrávať videá z YouTube bez nutnosti otvoriť internetový prehliadač, stačí len kliknúť na ikonu aplikácie v menu bare. Ak máte pripojený váš smart televízor na rovnakej sieti ako počítač Mac, môžete si priamo v aplikácii vybrať na ktorom zariadení sa má video prehrávať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť