Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

Ako každý víkend, tak aj prvý víkend v novom roku 2017 sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 1. týždni je ponuka pre operačný systém iOS trochu skromnejšia. Pre počítače Mac sa v akcii ocitla populárna herná séria podľa úspešnej sci-fi knihy Dmitiria Glukovského – Metro.

iOS

Planimeter – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia Planimeter dokáže na mape odmerať vzdialenosť a výmeru plochy.

VeryPDF PDF to Word – 0,99 € namiesto 5,99 €

VeryPDF PDF to Word prekonvertuje priamo na vašom iOS zariadení pdf súbory na textové subory *.rtf, ktoré sa dajú ďalej editovať v aplikácii Microsoft Word.

White Noise – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia White Noise vám pomôže relaxovať cez deň a lepšie spať v noci.

Money by Jumsoft – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia ponúka komplexný a intuitívny systém, ktorý je navrhnutý tak, aby vám pomohol udržať kontrolu nad financiami. Dohliada na zostatok na účte, sleduje príjmy výdavky… Všetky vaše dáta sú synchronizované medzi iPhonom, iPadom a Macom pomocou DropBoxu.

verzia pre iPhone

verzia pre iPad

Feelca Tungsten – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia Feelca Tungsten zachytáva fotografia v 24 mm alebo 36 mm kinofilmovom formáte.

Lifeline- Whiteout – zadarmo namiesto 1,99 €

Hra, ktorá sa stala v zahraničí klasikou na platforme iOS. Veľkú obľubu si získala integráciou hodiniek Apple Watch priamo do hrania. Vašim cieľom je udržať postavu v ľadovom zajatí pomocou správnych rozhodnutí pri živote.

NORTH & SOUTH – zadarmo na miesto 3,99 €

Strategická hra, v ktorej sa vrátite do obdobia Americkej občianskej vojny, alebo vojny Severu proti Juhu.

OS X

Money Pro – 2,99 € namiesto 29,99 €

Ďalšia z aplikácií, ktorá sa snaži plánovať a držať rozpočet domácnosti pod kontrolou. Money Pro pripomína nezaplatené faktúry, podporuje synchronizáciu naprieč zariadeniami pomocou iCloudu, a podporuje export do PDF a CSV formátov.

Music Converter Pro – zadarmo namiesto 4,99 €

Music Converter Pro vám umožní rýchlo a jednoducho previesť vaše albumy, hudobné a zvukové súbory do všetkých populárnych hudobných formátov. Umožňuje použiť vlastné pokročilé nastavenia a podporuje formáty ako: MP3, iTunes, M4A, M4R (iPhone vyzváňacie tóny), WMA, WAV, ALAC, FLAC, OGG, MKA, AU, AIFF, AC3…

PicConvert – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia dokáže zmeniť veľkosti, formát obrazových súborov. Podporované sú formáty: JPG, JPEG, PNG, TIFF, TIF, GIF, BMP.

Money by Jumsoft – 19,99 € namiesto 39,99 €

Aplikácia Money od Jumsoftu je okrem verzie pre iOS zariadenia v akcii aj pre počítače Mac.

Check Off – zadarmo namiesto 4,99 €

Checkoff je aplikácia pre správu vašich denných úloh.

Metro 2033 – 3,99 € namiesto 19,99 €

Hra na motívy úspešnej sci-fi knihy Dmitiria Glukovského. Príbeh sa točí okolo mladého chlapca Artyoma, ktorý sa narodil niekoľko rokov pred skazou, ktorá postihla celé ľudstvo a ľudia sa teraz musia skrývať hlboko pod zemou v moskovskom metre. Bohužiaľ, radiácia a prežitie už v tak nehostinnom prostredí nie je jediným problémom, s ktorým sa mladý Artyom bude musieť vyrovnať. V tme sa prebúdza čosi strašného…

Metro- Last Light – 3,99 € namiesto 19,99 €

Pokračovanie pôsobivého titulu Metro 2033 nazvaného Metro: Last Light. Znovu nás teda čaká neobývateľný povrch a o nič prívetivejšie podzemné tunely metra, kde žije populácia Moskvy.

komentáre
  1. “Aplikácia Feelca Tungsten zachytáva fotografia v 24 mm alebo 36 mm kinofilmovom formáte.”

    To je čo za hovadinu?
    Kinofilmový formát je 24x36mm. Niet na výber!
    Ale tu sa jedná o to, že v aplikácii je na výber medzi fotením na 24 a 36 obrázkový film. Zdá sa, že autor nemal v živote v rukách fotoaparát na kinofilm. ???? Ale taký je vývoj.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?