WWDC 2017 keynote už dnes večer

Každoročná softvérová konferencia sa začína už dnes večer, a to veľkou úvodnou prezentáciou. Práve na nej budú predstavené najnovšie operačné systémy a zariadenia.

Očakávame nové verzie iOS, macOS, watchOS a tvOS, tentoraz však Apple nezabúda ani na hardvér. Demonštrovať by mal 10,5″ iPad Pro, aktualizácie MacBookov a možno aj nový Siri reproduktor.

WWDC ’17: Čo očakávame od tohtoročnej konferencie

WWDC sa tento rok výnimočne nekoná v San Franciscu, ale v San Jose, pravdepodobne kvôli zvýšenej kapacite návštevníkov. McEnery Convention Center, kde sa bude konferencia odohrávať, je už plne vyzdobené a čaká na svojich prvých návštevníkov. Samotná keynote sa začne o 19:00 nášho času a sledovať ju môžete aj naživo cez apple.com.

Zhrnutie všetkých noviniek a ďalších informácií nájdete tradične na MacBlog.sk. Sledujte náš web a Facebook/Twitter pre aktuálne spravodajstvo. Všetko čo sa týka WWDC nájdete pokope aj v tejto špecializovanej sekcii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.