Unikla fotografia údajného krytu pre ešte nepredstavený iPhone 7s alebo SE

Na internet sa dostala nová fotografia z čínskej sociálnej siete Sina Weibo, ktorá zobrazuje niečo, čo by mohol byť zadný kryt novej generácie iPhonu SE alebo iPhone 7s. Táto fotka bola neskôr zdieľaná na Slashleaks. 

Nie je isté, či sa jedná o reálnu fotku alebo podvrh. Avšak zdá sa, že údajný kryt obsahuje výrez pre kameru a ďalší výrez pre niečo, čo by mohlo byť vertikálne uložený LED  blesk.

Dokument na fotke, ktorý súvisí s údajným iPhonom a nesie krycí názov N79 naznačuje, že zariadenie by mohlo disponovať silnejším Ion-X skleneným displejom, tak ako to majú Apple Watch. Ak je táto fotka skutočná, zdá sa že daný dokument pochádza od jedného z výrobných partnerov Applu, napríklad Foxconn, Pegatron alebo Wistron. Bohužiaľ, to je všetko čo sa z fotky dalo zistiť. Možno okrem dizajnu, ktorý sa skôr prikláňa k iPhonu 7. V tom prípade by sa jednalo o veľký odklon tohto nešpecifikovaného krytu od dizajnu 5s.

Teoreticky by sa mohlo jednať o ďalšiu generáciu iPhone SE dizajnu, avšak treba byť skeptický. Dokonca aj analytik Ming-Chi Kuo naznačil, že Apple pravdepodobne neplánuje vydanie žiadneho nového iPhonu SE a to minimálne v prvej polovici tohto roka. Takže minimálne do júna nás žiadne SE prekvapenie nečaká.

Ak sú informácie pravdivé, Apple by mohol plánovať predstavenie nového iPhonu SE spoločne s novým (neoficiálny názov) iPhone 7s, 7s Plus a iPhone 8 v septembri tohto roku. Aj keď je mnoho v hre mnoho premenných, je ťažké a možno aj zbytočné vyvodzovať akékoľvek závery.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť