Tip: Ako prejsť z bety iOS 11 na stabilnú verziu

Či už ste v priebehu leta skúšali beta verzie nového iOS 11, alebo ste si tesne pred jeho vydaním nainštalovali finálnu GM verziu, takto sa dostanete späť na stabilnú verziu pre verejnosť.

Apple medzičasom vydal pre verejnosť maličký update v podobe 11.0.1, zatiaľ čo členovia public beta programu už môžu testovať iOS 11.1. Dajme tomu, že už nechcete dostávať výzvy na update testovacích verzií a radšej si počkáte na odladenejšiu verziu pre verejnosť.

Stačí, ak zo svojho zariadenia odstránite beta profil, ktorý ste stiahli zo stránok Applu. Nájdete ho v Nastavenia > Všeobecné > Profil. Po zmazaní beta profilu si ešte nezabudnite reštartovať zariadenie.

Následne by sa v sekcii s aktualizáciami mala objaviť pre verejnosť naposledy vydaná verzia iOS, v našom prípade iOS 11.0.1. Ak ste si už stihli predtým stiahnuť novšiu beta verziu, na verziu pre verejnosť budete môcť prejsť pri najbližšej aktualizácii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.