Tim Cook si na Twitteri uctil Steva Jobsa

Jeden z veľmi významných ľudí by mal dnes 62 rokov. Áno, reč je o zakladateľovi spoločnosti Apple, Stevovi Jobsovi.

Tim Cook, generálny riaditeľ už bohužiaľ nemôže svojmu priateľovi a bývalému šéfovi zablahoželať, tak sa rozhodol mu zablahoželať verejne prostredníctvom Twitteru. Avšak Cook nie je sám, kto si Steva Jobsa uctil. Pri predstavení Apple Parku zaznelo niekoľko jeho najznámejších fráz a následne sa predstavilo na jeho počesť 1000 sedadlové auditórium menom Steve Jobs Theater.

Tim Cook sa podelil o svoj názor:

” Stevova vízia o Apple-i prekonala nás a siaha ďaleko do budúcnosti. Zamýšľal, aby sa Apple Park stal domovom inovácií, pre budúce generácie.”

 

Stevova manželka Laurene Powell Jobs povedala, že kampus “veľmi dobre zachytáva jeho tajomnú dušu” a John Ive následne dodal, že “Steve investoval veľmi veľa energie na vytvorenie a podporu vitálnych, kreatívnych prostredí”. Je jeden z mála veľkých osobností, ktorých ľudia poznali nie pod priezviskom. Ale pod menom. Meno Steve Jobs sa stalo synonymom pre vytrvalosť, myslenie inak, perfekcionizmus a hlavne nasledovanie svojho srdca. Väčšina ľudí si bude Steva pamätať za svoje ikonické keynote, na ktoré chodil vždy v teniskách, modrých rifliach a čiernom roláku. Vždy do keynote dal všetko a chcel ľudom predstaviť mágiu a potenciál produktov ako produkty samé. Jeho slávna veta “one more thing” (ešte jedna vec) bude navždy sprevádzať keynotes spoločnosti Apple.

(Spomínam na Steva, ktorého slova a ideály nás budú navždy inšpirovať. ” Neexistuje žiadny dôvod, nenasledovať svoje srdce.”)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.