Stiahnite si originálne iOS pozadia optimalizované pre iPhone X

V iOS sa za tie roky objavilo nejedno ikonické pozadie. A aj keď dnes už v systéme dostupné nie sú, môžete si ich stiahnuť nanovo, aj vo verzii pre iPhone X.

Grafický dizajnér AR7 zverejnil výber 45 tapiet z predošlých iOS verzií, ktoré dnes už v systéme nenájdete. Čerešničkou na torte je fakt, že ide o digitálne remastrované verzie plne optimalizované na displej nového iPhonu X.

Ako pozadie si tak opäť môžete nastaviť ikonické rybky z prvého iPhonu, kvapky na skle z iPhonu 4, vesmírnu hmlovinu z iOS 7, či rôzne farebné gradienty a fotografie prírody. Pozadia sú optimalizované na iPhone X, no použiteľné sú samozrejme na akýkoľvek smartfón. Chýba však podpora pre iPad.

Vybrané pozadia si môžete stiahnuť nižšie (kliknite pre zobrazenie plného rozlíšenia), celý zoznam nájdete na Google Drive úložisku tvorcu, prípadne na webe iDownloadBlog.

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.