Oficiálne: BeatsX sa začnú predávať už tento piatok

BeatsX

Správy, ktoré sa objavili cez víkend, sa ukázali ako pravdivé a BeatsX sa skutočne začnú predávať už tento týždeň. Oznámila to divízia Beats by Dre na Twitteri a hneď potvrdili konkrétny dátum vydania.

Slúchadlá BeatsX sa začnú predávať už 10. februára za oficiálnu cenu 149 dolárov. Vďaka tomu sa jedná o najlacnejšie slúchadlá s čipom Apple W1, ktorý sa nachádza aj v slúchadlách AirPods či v Powerbeats3. Obe slúchadlá tiež zdieľajú funkciu Fast Fuel, teda rýchlonabíjanie, vďaka ktorému už po 5 minútach nabíjania vystačia na 2 hodiny počúvania muziky. Slúchadlá sa začnú spočiatku predávať v bielej a čiernej farbe. Neskôr tiež pribudne do predaja tmavošedá a modrá farebná verzia. Nateraz bohužiaľ nevieme, či dátum vydania platí len pre USA, alebo sa dotkne aj Európy. Ak áno, potom by sa mohli slúchadlá objaviť u APR možno ešte tento týždeň.

https://twitter.com/beatsbydre/status/828983032426008576

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.